Liverpool: a klub új szerződést ajánlott Steven Gerrardnak

Vágólapra másolva!
2007.05.04. 13:18
A BL-döntős Liverpool társtulajdonosai, George Gillett és Tom Hicks angol lapértesülések szerint új, fejedelmi szerződést kínálnak a közeljövőben Steve Gerrardnak.
A vörösök csapatkapitányát 2009-ig köti kontraktus az Anfield Roadra, s most évi több mint 6 millió fontos fizetéssel próbálják meg „röghöz kötni”. Az idén is kiválóan futballozó „Stevie Wonder” heti 120 ezret vihetne haza, természetesen ehhez még hozzá kell számolni a prémiumot és a borsos reklámszerződéseket is.

A tulajdonosok azt szeretnék, ha Gerrard legalább 2013-ig, azaz 33 esztendős koráig erősítené csapatukat. Ha a játékos elfogadja a feltételeket, a Premiership legjobban fizetett angol profija lehet, s beállítaná a jelenlegi csúcstartóknak, a Chelsea két tavaly nyári igazolásának, Andrij Sevcsenkónak és Michael Ballacknak rekordját.

A lassan már a klubcímerbe is beapplikált középpályás jelenleg heti szolid 100.000 fontot vihet haza a klubtól – csak a viszonyítás kedvéért, a Manchester United legjobban fizetett sztárja Cristiano Ronaldo, heti 110-zel.

A bejelentés egyébként igencsak megnövelheti Gerrard motivációját a BL-döntő előtt – mint emlékezetes, 2005-ben már a távozás gondolatával foglalkozott, de amikor a gárda megnyerte a BL-t, a maradás mellett döntött.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik