Young nem megy a West Hamhez

Vágólapra másolva!
2007.01.15. 23:02
A hírek szerint Ashley Young, a Watford fiatal támadója visszautasította a West Ham United 9,65 millió fontos ajánlatát annak ellenére, hogy a két klub egymással már megegyezett az összegben.
Ashley Young egyelőre marad a Watfordnál
Ashley Young egyelőre marad a Watfordnál
Ashley Young egyelőre marad a Watfordnál
Ashley Young egyelőre marad a Watfordnál

A Watford és a West Ham United illetékesei – miután utóbbiak még 1,65 millió fonttal megtoldották az eredeti 8 milliós ajánlatot – ugyan már megegyeztek a fiatal csillag vételárát illetően, a játékos a hatalmas összeg ellenére mégis határozott nemet mondott az átigazolásra.

Érthető ez a magabiztosság, hiszen az Anglia U-21-es válogatottjában is szereplő focista iránt nem kevesebb, mint hat másik klub is érdeklődött a januári átigazolási időszak alatt.

Young nem az első idényét töltötte az első ligában, de a bemutatkozása olyannyira jól sikerült, hogy sokan már akkor arról beszéltek: a fiatal titán egy nevesebb klub kedvéért elhagyja a Vicarage Roadot.

Mindazonáltal a fiatal támadó jól tudta, miért utasítja el a „kalapácsosok” nagyvonalú ajánlatát, hiszen tudja: több klub most is versenyben van érte.

A 21 éves játékos állítólag már attól is elzárkózott, hogy a személyes feltételekről tárgyaljon az Upton Parkban.

Döntése viszont, mellyel a West Ham ajánlatát elutasította, további lökést adhat más kérőknek – elsősorban a Tottenham Hotspur és az Aston Villa illetékeseit bátoríthatja újabb ajánlatra.

Ezek az egyesületek szintén komolyan érdeklődnek Young iránt, és már ismeretes, hogy szeretnék leigazolni a fiatal reménységet.

A csatár jelenlegi klubja, a Watford a Premiership huszadik, utolsó helyén áll 21 mérkőzésen szerzett tizenkét pontjával, négy ponttal lemaradva az előtte álló Charlton Athletic gárdájától.

Érthető tehát, ha Ashley Young egy patinásabb – és nem utolsó sorban jobban szereplő – csapatért elhagyná mostani klubját. A jelek szerint azonban jól megfontolja majd döntését.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik