Maniche a Chelsea-nél folytathatja

Vágólapra másolva!
2005.12.30. 13:49
Címkék
A Chelsea labdarúgócsapatánál folytathatja pályafutását Maniche. A portugál középpályást nem marasztalják a Dinamo Moszkva vezetői, Londonban viszont tárt karokkal várják.
Maniche hamarosan a Chelsea-hez kerülhet
Maniche hamarosan a Chelsea-hez kerülhet
Maniche hamarosan a Chelsea-hez kerülhet
Maniche hamarosan a Chelsea-hez kerülhet


Újabb sztárjátékos erősítheti a Chelsea keretét, ugyanis a hírek szerint Maniche és a Chelsea labdarúgócsapata közel áll a megállapodáshoz.

A 28 éves középpályás jelenleg még a Dinamo Moszkva játékosa, ám az orosz klub már korábban jelezte, hogy nem számítanak tovább sem az ő, sem több másik légiósuk szolgálataira.

Az orosz együttes sportigazgatója, Borisz Ignatyev elmondta, hogy ugyan még tartanak a tárgyalások a Chelsea-vel, de várhatóan napokon belül egyezségre jutnak.

A tervek szerint Maniche először kölcsönbe érkezne a Stamford Bridge-re fél évig, majd a Chelsea-nek opciós joga lesz a végleges megvásárlására 5 millió fontért.

José Mourinho, a Chelsea menedzsere egyébként nagyon jól ismeri Maniche-t, hiszen előbb a Benficánál, majd a Portónál is dolgoztak együtt, mi több, utóbbinál a középpályás volt az egyik alapembere a BEK-győztes gárdának. Mourinho most az Afrika-kupa miatt egy hónapig távollévő ghánai Mickael Essien helyére szeretné beépíteni honfitársát.

Nemcsak Mourinho tartja nagyra Maniche-t, hanem ez fordítva is igaz, ugyanis a középpályás tavaly nyáron azt nyilatkozta róla, hogy ő a legjobb edző, akinek a keze alatt dolgozott.

Maniche iránt egyébként a legkitartóbban a spanyol Atletico Madrid érdeklődött a közelmúltban, ám végül zátonyra futottak a tárgyalások.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik