Manchester United: januárban bevásárolnának

Vágólapra másolva!
2005.11.08. 17:22
Címkék
Sir Alex Ferguson, a Manchester United vezetőedzője nagy bevásárlást tervez januárra, amikor újra megnyílik a játékospiac.
"Bővíteni szeretnénk a keretünket, több poszton is elkelne az erősítés. A vezetők biztosítottak afelől, hogy rendelkezésemre áll a pénz. Azonban azt sem szabad elfelejteni, hogy feltehetően kevés olyan futballista kerülhet hozzánk, aki majd a Bajnokok Ligájában is szerepelhet a tavasszal" - utalt arra a szabályra a skót, amely kizárja, hogy egy futballista azonos szezon során két különböző együttes színeiben lépjen pályára.

"Ez kissé leszűkíti a lehetőségeket, de nem lehetetlen olyan játékost találni, akire még a BL-ben is bevethető lesz. A jelenlegi keret minőségével elégedett vagyok, de muszáj bővíteni, mert pillanatnyilag túl sok a teher a fiatalokon" - mondta a 19 éve a Vörös Ördögöknél dolgozó szakember.

Az angol sajtó találgatásai szerint a Bayern München középpályása, Michael Ballack lehet az egyik új csapattag, vagy esetleg a Real Madridnál mellőzött Thomas Gravesen. A német válogatott karmester még nem egyezett meg a bajorokkal a jövőjével kapcsolatban, míg a dán labdaszerző kegyvesztett lett Madridban, mivel a sérüléseit állítólag nem a klub orvosaival gyógyítgattatta.

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Premier League-t?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik