Tim Tebow tight endként kezdené újra NFL-karrierjét, egyetemi edzője ad neki lehetőséget (Fotó: AFP)

Tebow 2010-ben és 2011-ben a Denver irányítója volt, második évében a rájátszásba jutott a Broncosszal, a Pittsburgh ellen hosszabbításos győzelemre vezette csapatát.

A Jetsnél kevés játéklehetőséget kapott, majd megfordult Philadelphiában és a New Englandnél is, de egyik klubban sem lépett pályára. Utána kommentátorként dolgozott egyetemi futballmérkőzéseken, 2016-tól 2020-ig pedig a New York Mets baseballcsapathoz került, de az MLB-ben nem kapott lehetőséget.

Idén februárban bejelentette, hogy felhagy a baseball-lal, elhatározta, hogy visszatér a futballpályára – ám már nem passzolja, hanem inkább elkapja a labdákat, vagy éppen blokkol a társak előtt, ahogy egy jó tight endhez illik.

Egyetemi futballedzője, Urban Meyer – akinek irányításával rendkívül sikeres, országos szupersztár irányító volt a Florida Gators együttesénél – a Jacksonville vezetőedzőjeként szívesen látta a csapatnál próbajátékon, és sajtóhírek szerint Tebow meggyőzte őt. Állítólag a Jaguars egyéves szerződést kínál Tebow-nak, a megállapodás egy héten belül hivatalossá válhat.