NFL: parádézott a Chiefs támadósora, szenvedős győzelmet aratott a Dolphins

Vágólapra másolva!
2022.10.24. 08:28
null
Mahomes remekelt a 49ers ellen (Fotó: AFP)
Habár tízpontos hátrányban is volt a Kansas City Chiefs, fölényes győzelmet aratott a 2019-es szezon bajnoka. A Miami Dolphinsban visszatért agyrázkódásából Tua Tagovailoa, a csapat pedig 16–10-re nyert a Pittsburgh ellen.

DENVER BRONCOS–NEW YORK JETS 9–16

Tovább folytatódott a Denver mélyrepülése. Russell Wilson combhajlítóizom-sérülés miatt nem léphetett pályára, de a csereirányító Brett Rypien sem váltotta meg a világot. A hazaiak a második félidőben pontot sem szereztek, rúgójuk, Brandon McManus pedig egy mezőnygólt és egy jutalomrúgást is kihagyott a mérkőzésen.

LAS VEGAS RAIDERS–HOUSTON TEXANS 38–20

A 21–0-s utolsó negyednek köszönhetően fordítottak a hazaiak, és az idén másodszor nyertek hazai pályán. Josh Jacobs három touchdownt is szerzett a mérkőzésen.


LOS ANGELES CHARGERS–SEATTLE SEAHAWKS 23–37

Parádésan kezdték a mérkőzést a vendégek, 17–0-ra vezettek egy negyed után, s bár a Chargers visszaküzdötte magát, megőrizték előnyüket az idény eddigi egyik legnagyobb csalódásának számító Los Angeles-i csapat ellen. A mérkőzésen Marquise Goodwin két TD-t, valamint 67 elkapott yardot szerzett.

SAN FRANCISCO 49ERS–KANSAS CITY CHIEFS 23–44
10–0-s előnyre tett szert a San Francisco a mérkőzés elején, miután Patrick Mahomes az első drive-ban eladta a labdát. Ezt követően azonban beindult a Chiefs-henger, a következő nyolc támadósorozatból hétszer touchdownt értek el a vendégek, amikor pedig nem, akkor az első félidő végén Harrison Butker mezőnygólt hibázott.

Mecole Hardman három touchdownt szerzett a mérkőzésen, Mahomes 423 yardig és három touchdownpasszig jutott.


MIAMI DOLPHINS–PITTSBURGH STEELERS 16–10

A 13–0-s első negyedet követően visszaesett a Miami támadójátéka. Tua Tagovailoa egy hatpontost érő átadással tért vissza agyrázkódásából, azonban a mérkőzés hátralévő részében szenvedett a hazai támadósor. A mérkőzésen nem esett pont a második félidőben.

KORÁBBAN
NFL

ALAPSZAKASZ
7. FORDULÓ
Baltimore Ravens–Cleveland Browns 23–20
Carolina Panthers–Tampa Bay Buccaneers 21–3
Cincinnati Bengals–Atlanta Falcons 35–17
Dallas Cowboys–Detroit Lions 24–6
Jacksonville Jaguars–New York Giants 17–23
Tennessee Titans–Indianapolis Colts 19–10
Washington Commaders–Green Bay Packers 23–21


PÉNTEKEN JÁTSZOTTÁK
Arizona Cardinals–New Orleans Saints 42–34

KEDDEN JÁTSSZÁK
2.15: New England Patriots–Chicago Bears (Tv: Aréna4)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik