NFL: Barkley 3 touchdownnal mutatkozott be a Packerst megverő Eaglesnél

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.09.07. 09:38
Nem tudta a Packers megállítani Barkleyt (Fotó: Getty Images)
A csütörtöki kezdés után szombat hajnalban ismét egy rendkívüli meccset hozott a tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL). A Brazíliában rendezett találkozón a Philadelphia Eagles 34–29-re győzte le a Green Bay Packers csapatát, amely a meccs mellett a kezdő irányítóját is elvesztette.

Az első Brazíliában rendezett NFL- meccs igen lassan indult be, hiszen az első negyedben csak két Green Bay-field goalt láthattunk, ám a folytatás már hihetetlenül izgalmasan alakult. 

Az második játékrészt az Eagles egy 64 yardos touchdownnal indította, amit a csapat új futósztárja, Saquon Barkley kapott el. A running back pedig nem állt le és ebben a negyedben futásból is bejuttatta a labdát az endzone-ba. A túloldalon pedig a Jordan Love-Jayden Reed duó villogott és közösen két TD-t is szereztek a vendégeknek a szünet előtt. 

A harmadik negyedben sem unatkozhattunk, Jalen Hurts egyből megtalálta a kedvenc célpontját, A. J. Brownt egy hosszú touchdownnal, majd erre Love-ék ismét hamar válaszoltak. A negyed folytatásában inkább a védelmeké volt a főszerep, de Barkley azért a harmadik TD-jét is megszerezte a bemutatkozásán. 

A záró etapban pedig csak tovább fokozódott a hangulat, itt ugyan már touchdownt egyik csapat sem tudott szerezni, de az utolsó játékig benne volt bármelyik gárda győzelme, ám az Eagles szépen védekezett a végén, így meg tudta tartani az előnyét a lefújásig. 

A vereség mellett rossz hír még a Packersnek, hogy a negyedik negyed végén egy igen csúnya vádlisérülést szenvedett az irányítója, Love, aminek a súlyosságáról egyelőre nem beszélt a csapat, de az biztos, hogy a meccset nem tudta már befejezni. 

AMERIKAI FUTBALL
NFL, ALAPSZAKASZ
1. FORDULÓ
Philadelphia Eagles–Green Bay Packers 34–29 – Sao Paulóban

Korábban
Kansas City Chiefs–Baltimore Ravens 27–20

A további program
Vasárnap
19.00: Atlanta Falcons–Pittsburgh Steelers
19.00: Buffalo Bills–Arizona Cardinals
19.00: Chicago Bears–Tennessee Titans
19.00: Cincinnati Bengals–New England Patriots
19.00: Miami Dolphins–Jacksonville Jaguars (Tv: Arena4)
19.00: New Orleans Saints–Carolina Panthers
19.00: New York Giants–Minnesota Vikings
22.05: Los Angeles Chargers–Las Vegas Raiders
22.05: Seattle Seahawks–Denver Broncos
22.25: Cleveland Browns–Dallas Cowboys
22.25: Tampa Bay Buccaneers–Washington Commanders (Tv: Arena4)
Hétfő
2.20: Detroit Lions–Los Angeles Rams (Tv: Arena4)
Kedd
2.20: San Francisco 49ers–New York Jets (Tv: Arena4)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik