NBA: teljesen új arculattal érkezik a következő idényre a Los Angeles Clippers – képek

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.02.26. 18:24
Leleplezte új megjelenését a kaliforniai gárda (Fotók: Los Angeles Clippers)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Clippers a közösségi oldalain mutatta be, milyen lesz a csapat teljesen új arculata a következő idénytől.

 

Az már régóta ismert volt, hogy a Clippers a 2024–2025-ös idényt egy új csarnokban, a Intuit Dome-ban kezdi meg, leválva a mások Los Angeles-i csapattól, a Lakerstől, amellyel eddig a Crypto.com Arénán osztoztak. A létesítményt egyébként a Lakers korábbi ikonikus otthona, a The Forum és a város amerikaifutball-csapatai, a Rams és a Chargers stadionja (Sofi Stadium) mellé húzza fel a Clippers.

A DOME DIGITÁLISAN ELKÉSZÍTETT LÁTVÁNYTERVE

Ennek tudatában várható volt, hogy Kawhi Leonardéknál más változások is lesznek, ami most be is igazolódott.

Az utóbbi években rengeteg kritikát kapott a Clippers a minimalista logója miatt, most azonban már egy sokkal összetettebb és részletesebb szimbólumot mutatott be. Az új emblémán – egy hatalmas C betű „belsejében– nem véletlenül látható hajó: a nyugati parton azokat a vitorlásokat hívták clippereknek néhány száz évvel ezelőtt, amelyek leginkább San Diego – a gárda korábbi otthona – partjairól indultak felfedező útra.

ÍME, A KÜLÖNBSÉG

Ami a mezeket és a pályát illeti, összességében sokkal letisztultabb designról beszélhetünk. A trikók oldalán ugyan megtalálhatóak egyes ikonikus vitorlásjelzések, a pályán pedig az új Dome koordinátái, de ezenkívül nem igazán fedezhetünk fel más érdekességet vagy rejtett jelentést az újdonsült megjelenés mögött.

A MEZEK ÉS AZ ÚJ FESTÉS

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik