Hemzsegtek a sztárok Jordan tízmillió dolláros lagziján

Vágólapra másolva!
2013.04.30. 11:41
null
Luxusból, sztárokból és mosolyból sem volt hiány a fényűző lagzin (Fotó: bild.de)
Michael Jordan (50) a hétvégén a floridai Palm Beach-en kelt egybe tizenöt évvel fiatalabb modell barátnőjével, Yvette Prietóval.
A hatszoros NBA-bajnok, minden idők legjobb kosárlabdázójaként ismert Jordan és kubai-amerikai Prieto 2008-ban találkoztak először és két év jegyben járás után mondták ki a boldogító igent.

A fényűző ceremónia és a luxuslagzi egy háromezer négyzetméteres, az óceán partján felállított, kristálycsillárokkal, fehér rózsákkal és megszámolhatatlan mennyiségű gyertyával díszített sátorban, kétezer – köztük számos illusztris – vendég előtt zajlott, a US Weekly információi szerint a költségek tíz millió dollárt emésztettek fel.

A vendéglistán nem kisebb nevek szerepeltek, mint a Lindsey Vonn nélkül érkező golfbajnok, Tiger Woods (akit valljuk be, nagy bátorság volt meghívni), a kosárlegenda Patrick Ewing, Jordan egykori csapattársa, Scottie Pippen és a világhírű filmrendező Spike Lee. Az este során slágerlistákról jól ismert popsztárok, Usher és Robin Thicke szórakoztatták a nagyérdeműt, az ifjú pár első táncát K'Jon „One The Ocean" című számára ropta – szintén élő zenei kíséret mellett.

Michael Jordan nem először fogadott örök hűséget az oltár előtt, első felesége, Juanita Vanoy tizenhét éven át volt mellette, három gyermekük született, 2006-ban váltak el, Vanoy a válóper végén 168 millió dolláros vagyont kapott. Juanita Prieto korábban a spanyol énekessel, ifj. Julio Iglesiasszal alkotott egy párt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik