Barcelona: megvan, kivel pótolnák Busquetset, Neymar visszatérése nem opció

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.11. 12:26
null
Szofjan Amrabattal vagy Ilkay Gündogannal pótolná a távozó Sergio Busquetset az FC Barcelona (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, az idény végén elhagyja az FC Barcelonát a klub korszakos ikonja, Sergio Busquets. A katalán Sport szerint a „gránátvörös-kékek” a Fiorentina marokkói középpályásával, Szofjan Amrabattal pótolnák a távozó világbajnokot, de a Manchester City német játékosa, Ilkay Gündogan is a kiszemeltek között van, Neymar visszatérésére azonban nincs esély.

 

A lap megjegyzi: nemrég szóba került, hogy a Barcelona Rúben Nevesért és némi pénzért eladná egyik nagy tehetségét, Ansu Fatit az angol Wolverhamptonnak, ám a Sport.es úgy tudja, hogy a portugál labdarúgóval nem tudott megegyezni a Barca.

A Busquets utódját régóta kereső klub a katari világbajnokságon is remeklő Fiorentina-középpályással, a marokkói Szofjan Amrabattal pótolná a távozó világbajnokot, de a kiszemeltek között van a Manchester City német válogatottja, Ilkay Gündogan is, akinek 2023. június 30-án jár le a szerződése Pep Guardioláéknál.

A Sport egy másik cikkében arról is beszámolt, hogy a brazil klasszis, a jelenleg bokasérülésből lábadozó Neymar visszatérése nem opció az FC Barcelona számára, annak ellenére, hogy a PSG-nél 2025-ig érvényes szerződéssel rendelkező labdarúgónak megromlott a kapcsolata klubjával.

A katalán lap úgy értesült, hogy Neymar nyáron mégis távozhat Párizsból, azonban kevés csapat vállalná a brazil magas fizetési igényeit, így csupán három angol klubot, a Chelsea-t, a Manchester Unitedet és a Newcastle-t említették meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik