La Liga: óriási öngólt lőttek nőnapon, pedig nem is léptek pályára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.08. 11:19
Némi felháborodást váltott ki a spanyol élvonalbeli Real Betis szimpatizánsai körében, hogy a sevillai klub nőnapi akcióját Rubén Castro szerelésével reklámozta. A zöld-fehér klub valaha volt legeredményesebb góllövője ellen ugyanis bírósági eljárás zajlik, mert a gyanú szerint bántalmazta volt barátnőjét.

A Betis vasárnap 2–0-ra nyert a Granada ellen, a második gólt épp Rubén Castro szerezte. A sevillai együttes nőnap alkalmából rózsaszín csíkos zöld mezben lépett pályára.

Már a rózsaszín csíkok sem nyerték el mindenki tetszését, mondván, ez a szín túlságosan sztereotip a női nem kapcsán.

Nagyobb felháborodást váltott ki az, hogy a Betis egyik Twitter-bejegyzésében Rubén Casto nőnapi mezéről közölt képet. A 34 éves Betis-legenda ellen néhány hónapja bírósági eljárás zajlik, mert a gyanú szerint Castro bántalmazta exbarátnőjét.A Betis vasárnap 2–0-ra nyert a Granada ellen, a második gólt épp Rubén Castro szerezte. A sevillai együttes nőnap alkalmából rózsaszín csíkos zöld mezben lépett pályára.

Már a rózsaszín csíkok sem nyerték el mindenki tetszését, mondván, ez a szín túlságosan sztereotip a női nem kapcsán.

Nagyobb felháborodást váltott ki az, hogy a Betis egyik Twitter-bejegyzésében Rubén Casto nőnapi mezéről közölt képet. A 34 éves Betis-legenda ellen néhány hónapja bírósági eljárás zajlik, mert a gyanú szerint Castro bántalmazta exbarátnőjét.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik