Hoppá, egy kakukktojás: D’Agostino lehet a Real következő szerzeménye

Vágólapra másolva!
2009.07.10. 22:26
Újabb középpályást igazolhat a Real Madrid: Gaetano D’Agostino, az Udinese játékosa lehet a „királyi gárda” következő szerzeménye. Az olasz klub elismerte a tárgyalások tényét, és egy, a Real ügyeiben bennfentes játékosügynök szerint a megegyezés is közel van.
D'Agostino (jobbra) a Real Madrid érdeklődését is felkeltette
Fotó: Action Images (archív)
D'Agostino (jobbra) a Real Madrid érdeklődését is felkeltette
D'Agostino (jobbra) a Real Madrid érdeklődését is felkeltette
Fotó: Action Images (archív)
D'Agostino (jobbra) a Real Madrid érdeklődését is felkeltette

Kaká, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gaetano D’Agostino. Nem nehéz kitalálni, hogy ki a kakukktojás. Pedig elképzelhető, hogy hamarosan mind a négy említett úriember egy csapatban futballozik majd, mivel az olasz középpályás lehet a Real Madrid legújabb igazolása.

A 27 éves játékos jelenlegi klubja, az Udinese ugyanis elismerte, hogy tárgyalnak a „királyi gárdával” D’Agostino ügyében, míg Ernesto Bronzetti, a Real ügyeiben igencsak jól értesült FIFA-játékosügynök blogjában arról ír, hogy a két klub már közel jár a megegyezéshez.

Az olasz válogatott középpályást korábban a Juventusszal hozták hírbe, de az „Öregy Hölgy” vezetői nem tudtak megegyezni az udineiekkel az átigazolási díj nagyságáról. Nehezen elképzelhető, hogy a Real esetében ez probléma legyen, Florentino Pérez valószínűleg nem csinál nagy gondot néhány újabb eurómillió elköltéséből.

BARCELONA: ETO'O NEM MEGY A MAN. CITYHEZ

Az angol Premier League-ben szereplő Manchester City hivatalos honlapján erősítette meg, hogy nem kívánja megszerezni a Bajnokok Ligája-győztes Barcelona kameruni csatárát, Samuel Eto’ót. „Samuel Eto’o kétségtelenül remek labdarúgó, ám a körülmények úgy alakultak, hogy nem tudjuk szerződést kötni vele” – olvasható Garry Cook, a Manchester City ügyvezető igazgatójának nyilatkozata a „kékek” honlapján. „Elérkezett az idő, hogy más szerződések után nézzünk. Van egy világos átigazolási rendszerünk, ezt kell követnünk” – mondta Cook. A Manchester Citynél angol sajtóinformációk szerint heti 200 000 fontot kereshetett volna Eto’o, ha az átigazolás megvalósul.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik