Bayern: hivatalos közlemény – Mané nem játszik a hétvégén

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2023.04.13. 16:12
null
Itt kezdődött – Mané és Sané már a pályán vitázott egymással (Fotó: Getty Images)
A Bayern München labdarúgócsapata hivatalos közleményt adott ki csütörtök délután, amelyben az áll: Sadio Mané nem lesz ott a meccskeretben a következő, Hoffenheim elleni mérkőzésen. 

„Sadio Mané nem lesz ott a keretben a szombati, Hoffenheim elleni hazai mérkőzésen. Ez a Manchester City elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követő helytelen viselkedésének következménye. Manét pénzbüntetéssel is sújtja a klub” – olvasható a kommünikében.

Ezek szerint van valóságalapja a Bild hírének, miszerint a szenegáli futballista és csapattársa, Leroy Sané között heves nézeteltérés alakult ki a bajorok keddi, 3–0-s veresége kapcsán a Manchester City otthonában.

A találkozót Leroy Sané végigjátszotta, míg Sadio Mané 1–0-s állásnál, a 69. percben állt be Musiala helyére. A 83. percben már 3–0-ra vezetett a City, amikor vita alakult ki a két játékos között a pályán: Sané kifogásolta, hogy Mané nem passzolt neki, hanem az ívelést választotta. A Bild úgy tudja, a két játékos a lefújást követően az öltözőben is vitatkozni kezdett egymással. Mané kifogásolta, hogy Sané milyen stílusban beszél vele, emiatt egy idő után nekiugrott és szájon ütötte. A lap értesülései szerint az egymásnak eső feleket ezután a játékostársaknak kellett szétválasztaniuk.

 

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

MANCHESTER CITY (angol)–BAYERN MÜNCHEN (német) 3–0 (1–0)
Manchester, City of Manchester Stadion, 52 257 néző. Vezette: Gil Manzano (spanyol)
MAN. CITY:
Ederson – Akanji, Rúben Dias, Aké – Stones, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne (Julián Álvarez, 68.), Gündogan, Grealish – Haaland. Menedzser: Pep Guardiola
BAYERN:
Sommer – Pavard, Upamecano, De Ligt, A. Davies (Joao Cancelo, 81.) – Goretzka, Kimmich – K. Coman, Musiala (Mané, 69.), L. Sané – Gnabry (Th. Müller, 80.). Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerző:
Rodri (27.), Bernardo Silva (70.), Haaland (76.)

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik