Niké Liga: a Dunaszerdahely Csercseszovval tárgyal – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.10.23. 15:31
null
Dunaszerdahelyen folytatná Csercseszov? (Fotó: Koncz Márton)
Szlovák sajtóhírek szerint a Ferencváros korábbi vezetőedzőjével, Sztanyiszlav Csercseszovval tárgyal a szlovák első osztályú labdarúgó-bajnoskágban (Niké Liga) szereplő Dunaszerdahely.

A kevésbe ismert Futbalové Zákulisie szlovák sportoldal értesülései szerint a DAC már tárgyalásokat folytat az orosz szakemberrel, azonban fontos megemlíteni, hogy a nagyobb szlovák honlapok egyelőre nem számoltak be a helyzetről.

Az Adrián Gula által irányított dunaszerdahelyieknek jelenleg nagy segítségre lenne szükségük, hiszen ebben az idényben az eddigi 11 bajnoki mérkőzésükből csupán ötöt sikerült megnyerniük, amivel a tabella 7. helyén állnak. Ráadásul a DAC vasárnap az utóbbi évek legsúlyosabb vereségét szenvedte el, hiszen 5–1-re kikapott a Zsolna otthonában.

Sztanyiszlav Csercseszovot 2021. december 20-án jelentették be a Ferencváros vezetőedzőjeként. A 2021–2022-es és a 2022–2023-as évadban is bajnoki címet szerzett a csapattal. 2022-ben a Magyar Kupát is elhódította.

A 2022–2023-as Bajnokok Ligájában a selejtező harmadik köréig jutott, itt az azeri Qarabag búcsúztatta az FTC-t. A csapat az El rájátszásában a Shamrock Rovers kiejtésével bejutott a csoportkörbe, amelyben a H jelű négyes élén végzett. A nyolcaddöntőben a Bayer Leverkusen 4–0-s összesítéssel jobbnak bizonyult az FTC-nél.

2023 júliusában a feröeri KÍ elleni BL-selejtezős vereséget követően a fővárosi csapat menesztette az orosz vezetőedzőt.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik