Németország: összeveszett a szomszédjával, láncfűrésszel állt bosszút

Vágólapra másolva!
2022.07.28. 10:27
null
A bajor láncfűrészes, Jens Lehmann (Fotó: AFP)
Jens Lehmann 52 éves korára sem higgadt le: az Arsenal és a német válogatott egykori kapusa láncfűrésszel tette tönkre szomszédja garázsát, amiért takarta a kilátást – írja a német Bild.


Lehmann-nak látszólag nyugodt élete lehetne, hiszen egy ötmillió eurót érő dél-bajorországi otthona van, amely a Starnbergi-tóra nézve fantasztikus kilátást biztosít.

Igen ám, de a szomszéd belerondított ebbe a csodálatos látképbe az új garázsával. A volt német válogatott kapus annyira pipa lett, hogy egy láncfűrésszel rontott be a szomszédjához, majd őrült módon szétrombolta a garázs gerendáit.

Még nagyobb probléma Lehmann számára, hogy nem sikerült kikapcsolnia a biztonsági kamerát, így videós bizonyíték van arra, hogy ő rongált a szomszédjánál. Úgy vélte, a garázs egyébként is az ő birtokára nyúlt át, ám a rendőrség nem értett egyet az Arsenal korábbi kapusával.

Még nagyobb probléma, hogy három másik rongálás miatt is nyomoznak a rendőrök – a károkat összesen 10 ezer euróra becsülik.

Mostanában nem sokat hallhatunk Lehmannról – visszavonulása után rövid ideig az Arsenalnál dolgozott kapusedzőként, majd másodedző lett az Augsburgnál. Ezt követően a Hertha BSC felügyelő bizottságában alkalmazták, ám rasszista üzenetek miatt távoznia kellett a fővárosi alakulattól.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik