A Bozsik-stadionban töltik hétvégéjüket Bebetóék

Vágólapra másolva!
2008.04.25. 11:18
Tegnap délután a Ferihegyi repülőtérre megérkezett a világbajnok brazil labdarúgók fémjelezte BrazilMasters’94 együttesének több tagja. A dél-amerikai csapat ma délután 17 órától tart edzést a Bozsik-stadionban. Ugyanitt megnézhetik a Honvéd elmúlt 20 évének klasszisait is.
Két klasszis különböző korszakokból, Bebeto 24 évvel később ismételte Torres sikerét
Fotó: Czagány Balázs
Két klasszis különböző korszakokból, Bebeto 24 évvel később ismételte Torres sikerét
Két klasszis különböző korszakokból, Bebeto 24 évvel később ismételte Torres sikerét
Fotó: Czagány Balázs
Két klasszis különböző korszakokból, Bebeto 24 évvel később ismételte Torres sikerét

Talán a nevek mindennél többet mondanak: ma délután a Honvéd pályán többek között Bebeto, Ricardo Rocha, Júlio César, Aldaír, Détári Lajos, Lothar Matthäus, Esterházy Márton, Garaba Imre, Illés Béla, Pisont István készül majd a szombati Honvéd Champions–Brazilmasters’94 gálamérkőzésre.

A szurkolók ingyen mehetnek be a tréningre, de csak az állóhelyi részről tekinthetik meg az edzést.

A Honvéd bajnokai már tartottak edzést április 16-án, akkor némi „cicázás” és kapura lövés után a Magyar Futballakadémia tanítványaival játszottak edzőmérkőzést.

A kispestiek elmúlt 20 évének legjobbjai közül mindenki komoly edzésbe állt, hogy minél jobb formát mutasson a világbajnokok ellen. A jó kondira szükség is lesz, mert a brazilok láthatóan remek erőben vannak, a futballtudásuk pedig bizonyára semmit sem kopott az elmúlt 14 évben.

A Nemzeti Sport mai számában az 1994-es világbajnok keret tagja, Ricardo Rocha elmondta: a szombati gálamérkőzésre kilátogatok elszánt és motivált brazil csapatra számítanak. Győzni jöttek Budapestre és természetesen szórakoztatni a publikumot.

NYEREMÉNYJÁTÉK A FANZONE-ON

Sirkó László, Movrin Máté és Gyenis László gyűjtötték a három legtöbb klubtagot a fanzone.hu oldalon, így Lothar Matthäuson kívül ők lehetnek esélyesek a vendégjátékos szerepére a Honvéd Champions csapatában. Ma este a BRAZILMASTERS94.FANZONE.HU oldalon megtudhatja, ki erősíti a magyar együttest.

A játékosainkra szavazók között a gálára szóló 20 db páros jegyet sorsolunk ki. A sorsolás eredményéről tájékozódhatnak az érintettek a BRAZILMASTERS94.FANZONE.HU
oldalon.

BEBETO, RICARDO ROCHA, ÉS TORRES MA DEDIKÁL

A szombaton 19:30-tól sorra kerülő Honvéd Champions–Brazil Masters94 labdarúgó gálamérkőzés előtt pénteken a szurkolók is találkozhatnak a dél-amerikaiak legnagyobb sztárjaival.
Az 1994-es világbajnok csapatból Bebeto, Ricardo Rocha és Carlos Alberto Torres kapitány dedikálja majd a drukkerek ereklyéit a fővárosi Westend City Center második emeletén található Nike üzletben, 14 és 15 óra között. A Brazil Masters94 csapatát Pellady Péter cége, a Honvéd marketing partnere, a Permiras 2007-ben hozta létre, s a 2014-es brazíliai világbajnokságot hivatott népszerűsíteni. A sorozat éppen a magyarországi gálameccsel veszi kezdetét. A brazil csapatot olyan szupersztárok alkotják, mint Aldaír, Ricardo Rocha, vagy Bebeto, edzőjük pedig Carlos Alberto Torres.
MTI

NÉZZE MEG AZ 1994-ES VB-DÖNTŐ ÖSSZEFOGLALÓJÁT

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik