Kétgólos előny után két góllal kapott ki a magyar válogatott

Vágólapra másolva!
2007.11.15. 21:37
A magyar futsal-válogatott kétgólos vereséget szenvedett Irán csapatától a Debrecenben zajló négyes torna második fordulójában. A mieink a második játékrész elején 2-0-ra vezettek, azonban a vendégek megfordították a mérkőzést.
Madarász János (balra) szerezte a magyar csapat két gólját
Madarász János (balra) szerezte a magyar csapat két gólját
Madarász János (balra) szerezte a magyar csapat két gólját
Madarász János (balra) szerezte a magyar csapat két gólját

A találkozót az iráni válogatott kezdte jobban, és bizony a magyar együttest sokszor csupán a remek formában védő Balázs Zoltán mentette meg a góltól.

Az első játékrész hajrájában aztán Gyurcsányit buktatta a vendégek kapusa, így a mieink jogos büntetőhöz jutottak. Élt is a lehetőséggel Madarász János, aki magabiztosan bombázott a kapu jobb felső sarkába.

A második játékrész elején tovább nőtt válogatottunk előnye, ekkor Madarász egy iráni védekezési hiba után alakította 2-0-ra az állást.

A szünet utáni ötödik percben megingott Kozma Mihály együttesének védelme is, hiszen az ellenfél szinte a semmiből, egy eladott labda után szépített.

A folytatásban kétperces kiállítást kapott Tóth Szabolcs a magyar együttes csapatkapitánya ütésért. Éltek is az emberelőnnyel az irániak és Daneshvar találatával kiegyenlítettek.

A hajrá aztán jobban sikerült a lélektani előnnyel bíró vendégeknek, ami egy újabb iráni gólban, és Baranyai öngóljában mutatkozott meg.

Igaz az utolsó négy perben kapus nélkül, mezőnybeli emberelőnyben játszott a magyar válogatott, de ezúttal ez sem vezetett eredményre.

FUTSAL, FŐNIX-KUPA NEMZETKÖZI TORNA, DEBRECEN

MAGYARORSZÁG – IRÁN 2–4 (1–0)
Debrecen, Főnix Csarnok, 800 néző. Vezette: Ginar (török), Farkas B.
MAGYARORSZÁG: Balázs – Tóth Sz., Lódi, Madarász, Gyurcsányi. Cs: Szente, Trencsényi , Baranyai, Sivák, Szabó Z., Csuri
Szövetségi kapitány: Kozma Mihály
IRÁN: Nazari – Latifi, Hashemzadeh, Moghadam, Pariazar. Cs: Taheri, Nasrabadi, Raesi, Heidarian, Golzadeh, Daneshvar
Szövetségi kapitány: Hossein Shams
Gólszerző: Madarász (2), ill. Taheri (2), Daneshvar, Baranyai (öngól)
MESTERMÉRLEG
Kozma Mihály: – Azt hiszem ez a mérkőzés jól szolgálta a futsal népszerűsítését annak ellenére is, hogy kikaptunk. Egy jobb csapat ellen vesztettünk, mégpedig úgy, hogy minden kockázatot bevállaltunk.
Hossein Shams: – Fantasztikus hangulatú találkozón sikerült felülkerekednünk a kitűnően futballozó magyarok ellen. Köszönöm a szurkolóinknak a bíztatást.
A másik mérkőzésen: Brazília–Törökország 14–2 (4–0).
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik