Adatok

Az oldalt összeállította: BENKŐ GÁBOR, SZELI MÁTYÁSAz oldalt összeállította: BENKŐ GÁBOR, SZELI MÁTYÁS
Vágólapra másolva!
2007.03.09. 23:39
Címkék

Barcelona:

A LEHETSÉGES HIÁNYZÓ: RONALDINHO Az első orvosi vizsgálatok szerint bal combjában izomszakadást szenvedett, de azóta kiderült, nem ennyire súlyos a brazil klasszis sérülése. A Barcelona tízese kihagyta a csütörtöki edzést, pénteken pedig könnyített munkát végzett, és valószínűleg csak az utolsó órákban dől el, hogy pályára léphet-e. Kiesésével igen rossz helyzetbe kerülne a katalán gárda, hiszen Ronaldinho pótlása már-már lehetetlen feladatnak tűnik.

A FANATIKUS SZEMÉVEL ZÁBORSZKY IVÁN (www.eurobarca.hu): „Most leginkább az határozza meg az esélyeket, hogy a Barca vagy a Madrid van-e kevésbé elkeserítő helyzetben. Én úgy vélem, egyértelműen a Barcelona, amelynek viszonylagos gyengesége bizonyosan nem csak formahanyatlással magyarázható, ahogy a Realé sem, a gondok mélyebbről erednek, de annyi erő még alighanem maradt benne, hogy a nagy riválisa ellen hazai pályán bizonyítson.”

Real Madrid

A FANATIKUS SZEMÉVEL VIRÁG DÁNIEL (www.madridista.hu): „A Barcától látványos, szép játékot várok, és úgy gondolom, ha a Madrid is hozza a tőle mostanában megszokott szürke játékot, akkor sajnos hazai siker lesz, talán két-három gólos különbséggel. Ugyanis ha meglesz a ritmusbeli különbség a két csapat között, a hazaiak nem fognak megállni egy nullánál, erre nagyszerű példák az utóbbi évek El Clásicói, ahol gyakran magabiztos Barca-siker született.”

A BIZTOS HIÁNYZÓ DAVID BECKHAM A Getafe ellen szenvedett térdszalagsérülése miatt két hónapra kidőlt a sorból. Pedig Fabio Capellónak nagy szüksége lenne az angol középpályásra, aki száműzetése után remek formában tért vissza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik