Brann: nem száműzik a kispadra Korcsmárt a távozás miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.08. 09:13
null
Korcsmár a következő hetekben még a Brannban játszhat (Fotó: Imago)
Mint arról beszámoltunk, Korcsmár Zsolt a nyártól a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból kiesett Greuther Fürthnél folytatja, de távozása ellenére a norvég Brann Bergennél a továbbiakban is számítanak a játékára, amíg még a klub alkalmazásában áll.

„A következő hetekre nincs hatással Korcsmár németországi szerződése, a norvég átigazolási piac július közepi megnyitásáig nálunk marad, mert szükségünk van rá – nyilatkozta Rune Skarsfjord. – Addig tíz mérkőzést játszik a csapat, én pedig minden alkalommal a rendelkezésre álló legerősebb összeállításban akarom a pályára küldeni az együttest. Bőven találunk olyan klubot, amely valamilyen formában megbünteti a távozó játékost, nem számít rá. A Brann nem tartozik közéjük.”

Stieber Zoltán, a Greuther Fürth magyar szélsője már beszélt Korcsmárral, és úgy véli, a Branntól érkező futballista jó helyre kerül.

„Többször is beszéltem Korcsmár Zsolttal az elmúlt napokban, tehát nem csupán a hírek alapján tájékozódtam az ügyében. Noha a Fürth kiesett az élvonalból, Zsolti jó helyre kerül, pályafutása szempontjából jó megoldás lenne a szerződtetése. A futballban természetesen a szerencse is szerepet játszik, de ha a csapat kiegyensúlyozott, jó teljesítményéhez Zsolti tevékenyen hozzájárul, néhány év alatt feljebb léphet egy magasabban jegyzett német klubcsapathoz” – nyilatkozta Stieber Zoltán a Nemzeti Sportnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik