NB II: nem vállalta a próbajátékot a rutinos csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.06. 11:54
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda érdeklődik az egykori Vasas-támadó, Gyánó Szabolcs iránt. A legutóbb Ausztriában futballozó 34 esztendős csatár azonban nem vállalta a próbajátékot, így pedig nem szerződhet a klubhoz.

„Mindenképpen szerettem volna megnézni a játékost, hogy milyen állapotban van, ő viszont nem vállalta a próbajátékot, ezért jelenleg nem aktuális a megszerzése” – zárta rövidre a kérdést a kelet.hu-n Révész Attila, a Kisvárda szakmai igazgatója. kelet.hu-n Révész Attila, a Kisvárda szakmai igazgatója.

A várdaiakkal kapcsolatos további hír, hogy a felkészülést kéthetes késéssel kezdő brazil csatár, Myke Bouard Ramos kezdi utolérni magát, valamint Bodnár László is egyre jobb teljesítményt nyújt, úgyhogy továbbra sincs kizárva az igazolása.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL
Érkezők: Bognár Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb Soproni VSE-GYSEV), Irhás Ignác (Mezőkövesd), Yves Simplice Mboussi (kameruni, szabadon igazolható, legutóbb Hanoi ACB – Vietnam), Popovics Bertold (Nyíregyháza Spartacus), Venczel Balázs (szabadon igazolható, legutóbb Vasas)
Távozik/távozhat: Barzó Gergő (Cigánd), Kapacina Valér (Bp. Honvéd – kölcsönből vissza), Horváth László (?), Lakatos László (Cigánd), Soós Tibor (?) Tóth György (?)
Kiszemeltek: Bodnár László (szabadon igazolható, legutóbb Nyíregyháza Spartacus)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik