FTC: visszatérhet a támadó korábbi kérője – sajtóhír

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.30. 13:11
null
Carlos Auzqui (jobbra) is szerepel a Colo-Colo kiszemeltjei között (Fotó:<a href="https://www.elfutbolero.cl/ligachilena/Jugada-millonaria-Colo-Colo-gastara-mas-de-lo-que-le-pagaba-a-Juan-Martin-Lucero-20230629-0003.html"> elfutbolero.cl</a>)
Bár a Ferencvároshoz hivatalos ajánlat még nm érkezett, a chilei El Futbolero portál értesülései szerint a chilei élvonalban 6. helyen álló Colo-Colónál ismét téma a magyar bajnok argentin szélsője, Carlos Auzqui szerződtetése.  

 

 

Helyi lapértesülések szerint a Colo-Colo már télen is érdeklődött Carlos Auzqui iránt. Mint arról januárban beszámoltunk, a chilei klub kölcsönbe vitte volna az FTC támadóját, de a Fradinál csak végleges eladásban gondolkodnak, ezért visszautasították ezt az ajánlatot.

Most az El Futbolero arról ír, hogy a Colo-Colónál újra téma a 32 éves Carlos Auzqui szerződtetése, aki iránt azonban Argentínából és Brazíliából is érdeklődnek. Az argentin játékos másfél éve a Buenos Aires-i River Plate-től érkezett a Fradiba, de idén február óta csak öt meccsen szerepelt (amiben közrejátszhatott az is, hogy ittasan közlekedési balesetet okozott) és nem utazott el a Ferencváros második ausztriai edzőtáborába sem. Viszont a szerződése jövő nyárig szól az FTC-nél, így az átigazolásához a Fradival is meg kell egyezni.

Az ulloi129.hu szurkolói oldal ugyanakkor arról számolt be, hogy az FTC-nél egyelőre nem tudnak a futballista kérőiről, nem kaptak ajánlatot érte ebben az átigazolási időszakban.

 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Mohammed Abu Fani (izraeli, Maccabi Haifa – Izrael), Baráth Péter (Debreceni VSC, kölcsön után végleg), Ibrahim Cissé (francia-szenegáli, SM Caen – Franciaország, szabadon igazolhatóként), Halmai Ádám (Soroksár SC), Tosin Kehinde (nigériai, Randers FC – Dánia, szabadon igazolhatóként), Cebrail Makreckis (lett-marokkói, Pirin Blagoevgrad – Bulgária, szabadon igazolhatóként), Alekszandar Pesics (szerb, Crvena zvezda – Szerbia), Varga Barnabás (Paksi FC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Roko Baturina (horvát, Racing Santander – Spanyolország), Katona Bálint (Kecskeméti TE), Katona Máté (Kecskeméti TE), Stjepan Loncar (bosnyák, KV Kortrijk – Belgium), Varga Ádám (Kecskeméti TE)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Berényi Erik, Gágyor Domán Szilárd, Horváth Bence, Madarász Ádám, Molnár Márton, Szabó Szilárd, Takács Ádám
Kiszemeltek (sajtóhírek alapján): Mohamed Ali Ben Romdan (tunéziai, Espérance – Tunézia, szabadon igazolható)
Távozók: Bogdán Ádám (szabadon igazolható), Zseljko Gavrics (szerb, DAC 1904 – Szlovákia, kölcsön után végleg), Adnan Kovacevic (bosnyák, Raków Czestochowa – Lengyelország, szabadon igazolhatóként), Vécsei Bálint (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatér(het)nek klubjukhoz: Mehdi Boudjemaa (francia-algériai, Hatayspor – Törökország), Ángelo Sagal (chilei, Gaziantep FK – Törökország)?
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk (sajtóhírek alapján): Carlos Auzqui (argentin, Colo-Colo – Chile), Iyinbor Patrick (Vasas-kölcsönjáték után Kecskeméti TE), Ryan Mmaee (marokkói-belga, Luton Town – Anglia, Trabzonspor – Törökország), Samy Mmaee (marokkói-belga, AEK Athén – Görögország, Trabzonspor – Törökország), Nagy Olivér (soroksári kölcsön után Kecskeméti TE). Kölcsön után végleg távozhatnak: Giorgi Haraisvili (grúz, Dinamo Tbiliszi – Grúzia), Szánthó Regő (DAC 1904 – Szlovákia)

Az FTC II keretéhez tartozó és az NB II-es partnercsapatnak, a Soroksárnak kölcsönadott összes labdarúgó nem szerepelnek a felsorolásban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik