FTC: „Leblokkoltam, a feleségem kiborult” – Lovrencsics édesapja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.02. 12:19
Mint ismert, a Ferencváros a Vasas legyőzésével sorozatban harmadszor is megnyerte a Magyar Kupát, de a mérkőzést beárnyékolta Lovrencsics Gergő elsőre nagyon súlyosnak tűnő sérülése. Az eszméletét vesztő és agyrázkódást szenvedő szélső édesapja, László a Borsnak elmondta, teljesen leblokkolt az eset láttán, míg felesége végigzokogta a kórházba vezető utat.



„Amikor láttam, hogy a csapattársai fogják a fejüket és még a Vasas-játékosok is elsírják magukat, leblokkoltam. Hosszú percekig, amíg ápolták, el sem tudtam mozdulni a tévé elől. Aztán a hordágyról intett, hogy jobban van, és azonnal kocsiba szálltunk a feleségemmel” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatokra az édesapa.

„Hívtam a testvéreit, hogy készüljenek, mindjárt ott vagyok értük, és megyünk be a kórházba Gergőhöz. Ők nem is nézték a meccset, azt sem tudták, mi történt a testvérükkel. Én próbáltam erős maradni, a feleségemet is én nyugtattam, aki kiborult, végigzokogta a kórházba vezető utat” – folytatta László, aki csütörtökön fia helyett vitte haza a kórházból háromnapos unokáját, Nathant és menyét.

„Gergő megnyugtatott minket, hogy már jobban van, és mondta, mutassuk meg neki videón, mi történt. Nem egyszerű ezt átélnie egy szülőnek. Még mindig nem nyugodtunk meg teljesen, de a körülményekhez képest jobban vagyunk” – tette hozzá Lovrencsics László.

A Ferencváros csapatorvosa, Pánics Gergely korábban azt mondta a klub hivatalos honlapján, hogy a 28 esztendős futballista péntek estig mindenképpen kórházban marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik