Leandro: A srácok visszafogottan ünnepelték a bajnoki címet, ezért tudtak még a kupaelődöntő végén is sprintelni

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.25. 09:20
null
Emlékezetes mérkőzésen győzte le 2–1-re a Ferencváros a Nyíregyházát a Mol Magyar Kupa elődöntőjében. Az NB II-ben éllovas Szpari hiába vezetett, az NB I bajnoka a meccs végén fordított, nyert, és 2022 után ismét a Pakssal csap össze az aranyéremért. A találkozó után az eltiltott Dejan Sztankovics helyett Leandro válaszolt az újságírók kérdéseire.

Leandro elárulta: előzetesen is sejtették, hogy nehéz meccs vár rájuk.

„A Nyíregyháza nagyon jó csapat, nagyon szervezett, taktikailag fegyelmezett, fizikailag is jó. Jól kezdtük a mérkőzést, talán a második félidő elején nem voltunk pontosak, sok labdát eladtunk, azokból kaptunk is egy gólt. Utána le a kalappal a srácok előtt, hogy mindent beleadtak, hittek benne végig, hogy továbbjuthatunk, és meg is fordítottuk a meccset.”

Videónkban beszél arról, meglepte-e, hogy Varga Barnabás kihagyta a tizenegyest. Elárulja, tartották-e a kapcsolatot az eltiltott Dejan Sztankoviccsal. Szóba kerül, hogy a bajnoki cím után mennyire kell motiválni a csapatot, illetve Leandro beszélt arról is, hogy az ünneplés mennyire nehezítette meg a felkészülést.

 

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC (NB II)–FERENCVÁROSI TC 1–2 (0–0)
Balmazújváros, Városi Stadion, 2500 néző. Vezette: Bogár
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Baki, Alaxai, Gengeliczki – Farkas B., Kesztyűs B. (Sigér Á., 77.), Nagy D. (Temesvári A., 90.), Nagy B. – Gresó (Novák, 74.), Beke P., Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián
FTC: Varga Á. – Botka (Loncar, a szünetben), Abena, I. Cissé, Civic (C. Ramírez, 80.) – Maiga (Szevikjan, 74.), Abu Fani, Zachariassen (Makreckis, 16.) – Marquinhos, Varga B., A. Traoré (Kodro, 74.). Vezetőedző: Dejan Sztankovics eltiltása miatt Nenad Szakics
Gólszerző: Kovácsréti (68.), ill. I. Cissé (85.), Szevikjan (89.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik