DVSC: több hiányzóval készül a Magyar Kupára a Loki

Vágólapra másolva!
2013.02.01. 16:15
Kondás Elemér, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva vezetőedzője továbbjutást vár fiókcsapatuk, az NB III-as Létavértes ellen a Magyar Kupa negyeddöntőjének vasárnapi első mérkőzésén, bár szerinte a hiányzók mellett a pálya talaja is gondot okozhat majd.

„Olyan csapat ellen lépünk pályára, amelynek a játékosait jól ismerjük, itt nevelkednek, és biztos vagyok benne, mindent megtesznek majd, hogy jó teljesítményt nyújtsanak és megmutassák magukat. Ezért jó mérkőzésre számítok, s mindenképpen az a célunk, hogy továbbjussunk. Vélhetően befolyásoló tényező lesz a pálya, mivel eddig műfüvön edzettünk, ám ez igaz a másik félre is. Biztos, hogy ez kihat majd a játékra, hiszen egyik pillanatról a másikra kell átállni, de mindig alkalmazkodni kell a körülményekhez, és így kell megoldani a feladatot" – nyilatkozta Kondás Elemér vezetőedző a dvsc.hu-nak.

A Debrecenben többen is sérüléssel bajlódnak: Selim Bouadla, Spitzmüller István, Lucas Marcolini, Kulcsár Tamás és Bernáth Csaba vélhetően nem lépnek pályára vasárnap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik