DVSC: a Létavértes meglepetésre készül a kupában

Vágólapra másolva!
2013.01.31. 15:03
A labdarúgó NB III-ban szereplő – a Debreceni VSC fiókcsapatának számító – Létavértes komolyan készül a „nagycsapat", a DVSC-Teva elleni Magyar Kupa-negyeddöntőre. A Létavértesnél tudják, hogy nem számítanak esélyesnek, azonban Gyarmati András vezetőedző szerint a rejtett tartalékokat is elő fogják hozni a fiatalok a vasárnapi mérkőzésen, és akár újabb meglepetést is szerezhetnek.

Gyarmati András, a Létavértes vezetőedzője szerint a DVSC fiókcsapatának labdarúgóiban komoly a bizonyítási vágy a Loki elleni, vasárnapi Magyar Kupa-mérkőzés előtt.

„A fiúk nagyon készülnek, várják a találkozót, hiszen mégiscsak az első csapattal csapnak össze. Biztos vagyok benne, mindent megtesznek azért, hogy bebizonyítsák önmaguknak és a vezetőknek: lehet rájuk számítani” – mondta Gyarmati a dvsc.hu-nak.

„Természetesen nem mi vagyunk a favoritok, de vasárnap hazai pályán játszunk, és bármi előfordulhat. Nagyon nagy dopping a fiúk számára, hogy a Lokival mérkőzhetnek meg, eddig is csak feltüzelte őket, amikor magasabb osztályban szereplő ellenféllel küzdhettek meg. A rejtett tartalékokat is előszedték annak érdekében, hogy jó teljesítményt nyújtsanak, és szerintem ezúttal sem lesz másképpen” – tette hozzá az edző.

A Létavértes Debrecen elleni Magyar Kupa negyeddöntője vasárnap 14 órakor kezdődik, a visszavágót február 6-án, szerdán rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik