Videoton: Mezey György példát statuált, majd visszavette Gyurcsót

Vágólapra másolva!
2011.04.05. 13:24
Mezey György, a labdarúgó NB I tabelláját vezető Videoton vezetőedzője úgy döntött, visszaveszi az első csapat keretébe a közelmúltban fegyelmezetlenség miatt száműzött Gyurcsó Ádámot. A fiatal csatár szerdán újra az első csapatnál jelentkezhetett edzésre – adta hírül a székesfehérvári klub honlapja.

„Sem a klub, sem az én célom nem lehet az, hogy megfosszak a lehetőségtől egy fiatal, tehetséges játékost – idézi a vidi.hu a vezetőedzőt, aki a Videoton NB II-es csapatában nyújtott jó teljesítménye láttán döntött a játékos visszavételéről. – A büntetést ettől függetlenül megérdemelte, sőt példát is statuáltunk vele: senki sem maradhat távol egyetlen edzésről sem anélkül, hogy ezt a szakmai stábnak előzetesen jelezné. Ádám egyébként bocsánatot kért, és elismerte, hogy hibázott."

Gyurcsó Ádám a honlapnak elmondta: az edzés elmulasztását egy félreértés eredményezte. A játékos Mezey György szavait úgy értelmezte, hogy a fiatalok edzés helyett az NB II-es csapattal edzőmeccsre mennek.

„Miután én magamat ebbe a csoportba tartozónak gondoltam, természetesnek vettem, hogy nem kell megjelennem a másnap délelőtti, fehérvári edzésen. Szerencsére sikerült mindent megbeszélnünk, és mivel az elmúlt két hétben többször is bizonyítottam a Vidi II-ben, jól ment a játék, s több gólt is szereztem, így most ismét lehetőséget kapok a felnőttek között, aminek nagyon örülök. Remélem, élni is tudok vele!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik