Szolnok: Fitossal és négy délszláv játékossal is megegyeztek

Vágólapra másolva!
2011.02.01. 16:03
A Szolnok labdarúgócsapata hat játékossal is megegyezett. Zsolnai Róbert és Fitos László mellett négy délszláv futballista csatlakozik az NB I utolsó helyén álló együttes keretéhez – olvasható a szoljon.hu-n.

„Az már korábban eldőlt, hogy az ex-honvédos Zsolnai Róbert nálunk folytatja a pályafutását a tavasszal – tájékoztatta a szoljon.hu-t kedd reggel Tóth Dénes, a MÁV FC klubigazgatója. – Végre a Ferencvárossal is sikerült dűlőre jutnunk Fitos László ügyében, a tehetséges fiatal a szezon végéig kölcsönben nálunk szerepel majd. Számtalan külföldi labdarúgót teszteltünk az elmúlt hetekben, s közülük négy nyújtott olyan teljesítményt, hogy szerződést kínáljunk neki. A tárgyalások hétfőn befejeződtek, s ezek szerint a szerb Borisz Milicsics, Braniszlav Vukomanovics és Milos Jokics, valamint a montenegrói Nenad Djurovics az elkövetkezendő fél évben a MÁV FC-t erősíti.

Két szerb játékos, Goran Labus és a csatár Dragan Galics nem nyerte el a szolnoki szakmai stáb tetszését, az U19-es Eb-bronzérmes Szabó Lászlót viszont tovább tesztelik.

Nincs még döntés azon játékosok ügyében, akiket a Ferencvárostól, illetve a Debrecentől szeretnének kölcsönvenni a szolnokiak. Az FTC és a DVSC szerda estére ígért választ azzal kapcsolatban, hogy kölcsönadják-e a szóban forgó játékosokat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik