Férfi kézi: Nenadicstól elköszönt a PSG, kétszeres világbajnok dánt igazoltak

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.06.29. 19:10
null
Csak néhány hónapig tartott a kaland Petar Nenadicsnak a PSG-vel (Fotó: PSG)
A PSG férfi kézilabdacsapata közösségi oldalán elköszönt Petar Nenadicstól, aki márciusban érkezett a francia klubhoz a Telekom Veszprémtől. Eredetileg is csak az idény végéig szólt a szerződése, Jacob Holm érkezése közrejátszhatott, hogy nem hosszabbítottak a szerb játékossal. 

„Csak néhány hónapig tartott a kaland, de így is szép volt!” – ezekkel a szavakkal köszönt el a PSG férfi kézilabdacsapata Petar Nenadicstól, aki márciusban igazolt a Telekom Veszprémtől a franciákhoz, akikkel bajnoki címet ünnepelhetett, és a negyedik helyet szerezte meg a Bajnokok Ligája négyes döntőjében.

Abban, hogy a 37 éves szerb klasszis idény végén amúgy is lejáró szerződését nem hosszabbították meg közrejátszhatott, hogy leigazolták a kétszeres világbajnok Jacob Holmot. A 27 dán az elmúlt öt évben a Füchse Berlin játékosa volt, és egy Európa-liga-győzelemmel búcsúzott el a németektől.A klub a honlapján erényeként emeli ki,hogybalátlövőként és irányítóként is bevethető.

„Különleges dolog ez számomra, hiszen Európa egyik legjobb csapatához csatlakozhatok. Ez az új kihívás lehetővé teszi, hogy magasabb szintre lépjek a pályán, s azon kívül is. Rendkívül hálás vagyok a lehetőségért, mindent meg fogok tenni a klub sikeréért. Alig várom, hogy találkozhassak a csapattársakkal, a stábbal, és elkezdjük a közös munkát” – nyilatkozta Holm a bejelentését követően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik