Férfi kézi: a Veszprém szerződést bontott Nenadiccsal – hivatalos

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2023.02.24. 21:21
null
Nenadics távozik Veszprémből (Fotó: Szabó Miklós)
A Telekom Veszprém a hivatalos oldalán bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott Petar Nenadiccsal, így a továbbiakban a szerb balátlövő már nem tagja a bakonyi kézilabdaklub keretének.

 

Csütörtökön megírtuk, hogy Nenadicsot fegyelmi eljárás alá vonták, és egyben felfüggesztették kerettagságát. Mára kiderült,hogy a játékos biztosan nem folytatja a bakonyi klubnál, mert közös megegyezéssel szerződést bontottak.

A Telekom Veszprém közleménye:

„A tegnapi napon közöltek értelmében Petar Nenadics felfüggesztés alatt állt fegyelmi vétség miatt. Ennek következményeként a mai napon a Klub közös megegyezéssel, azonnali hatállyal felbontotta a játékos szerződését. A döntés értelmében a játékos a továbbiakban nem tagja a Telekom Veszprém keretének.

A szerb válogatott játékos 2018 januárjában érkezett csapatunkhoz a Füchse Berlintől, majd 2021-ben meghosszabbította szerződését klubunkkal. Nenadics az elmúlt közel öt évben egy magyar bajnoki címet szerzett, három Magyar Kupát és három SEHA-liga-trófeát emelhetett a magasba.

A szerb balátlövő 208 mérkőzésen lépett pályára piros-fehér színekben, ezeken 803-szor vette be az ellenfelek kapuját.

Köszönünk szépen mindent, és további sok sikert kívánunk, Petar!”

A Handball Base szakportál értesülései szerint Nenadics a román Dinamo Bucuresti együttesében folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik