Férfi kézi: a PSG lecsapott a Veszprémből távozó Nenadicsra – hivatalos

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.03.01. 19:31
null
Nenadics a PSG-ben folytatja (Fotó: psg.fr)
A PSG férfi kézilabdacsapata az idény végéig szóló szerződést kötött a Veszprémből fegyelmi okok miatt távozó Petar Nenadiccsal.

 

A Handball-Planet.com már megszellőztette, hogy Párizsban köthet ki Nenadics, és az értesülés igaznak bizonyult. A francia sztárcsapat éppen a Veszprém elleni BL-meccs előtt jelentette be a 37 éves szerb irányító, átlövő érkezését.

A Máthé Dominikot is foglalkoztató gárdának Nikola Karabatic sérülése miatt volt szüksége új játékosra. Nenadics a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában már a PSG rendelkezésére állhat, az már kérdés, hogy a franciák az A-csoport nyerteseként legközelebb a negyeddöntőben lesznek érdekeltek.

„Nikola Karabatic kiesése miatt igazolnunk kellett. Petar ideális választás volt, a tehetsége elvitathatatlan, komoly tapasztalattal bír, és Európa legjobb bajnokságaiban edződött” – indokolt a korábbi világklasszis kapus, Thierry Omeyer, a PSG általános igazgatója.

„Jó lehetőség jelentett, hogy aláírhatok a PSG-hez. A maximumot fogom adni, hogy segíteni tudjak az elkövetkező hónapokban” – ígérte Nenadics.

Nenadics 2018 januárjától játszott Veszprémben, amellyel az elmúlt öt évben egy bajnoki címet, három Magyar Kupát és három SEHA-ligát nyert. Összesen 208 mérkőzésen lépett pályára és 803 gólt lőtt. A játékossal szemben múlt hét elején fegyelmi eljárást indítottak házon belül, ennek lett a vége az azonnali szerződésbontás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik