F1: Elég furcsa időt élünk – Hamilton beszélt Instagram-posztjai törléséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.24. 13:30
Csaknem két hónappal az után, hogy egy sokak számára sértő videó miatt törölte Instagram- és Twitter-posztjait Lewis Hamilton, elárulta, miért is tette ezt, és változtat-e aktivitásán a közösségi médiában.

Lewis Hamilton a Formula–1-es versenyzők közül az egyik legaktívabb a közösségi média felületein, ám tavaly decemberben egyszer csak összes posztját törölte a Twitterről és az Instagramról. Az éles váltás mögött egy, az utóbbira feltöltött videó állt, amelyen a négyszeres világbajnok kissé leszólta unokaöccsét karácsonykor, amiért hercegnőruhát vett fel.Lewis Hamilton a Formula–1-es versenyzők közül az egyik legaktívabb a közösségi média felületein, ám tavaly decemberben egyszer csak összes posztját törölte a Twitterről és az Instagramról. Az éles váltás mögött egy, az utóbbira feltöltött videó állt, amelyen a négyszeres világbajnok kissé leszólta unokaöccsét karácsonykor, amiért hercegnőruhát vett fel.

Emiatt sokan bírálták Hamiltont, aki most elárulta, miért is döntött végül az összes korábban feltöltött kép és videó törlése mellett.

„Mindig terveztük az év végén, hogy tiszta lappal indítjuk a következő évet – mondta a brit. – Akkor viszont úgy alakult, hogy belementünk a változásba. Elég furcsa időt élünk, amikor a dolgokat jobban felnagyítják, mint talán az elmúlt években. Ez egy olyan időszak, amikor sokan könnyen bírálnak."

Annyi viszont biztos, hogy az utóbbi hónapokban történtek nem vetik vissza Hamiltont a közösségi média gyakori használatában – már csak rajongói miatt sem.

„Én személy szerint továbbra is meg fogom mutatni, amit éppen csinálok, csak azt hiszem, kicsit talán jobban átgondolom, hogy mi az, amit megmutatok, és mi az, amit nem. Ezáltal lehetőségem nyílik kapcsolatba lépni a rajongóimmal olyan módon, ahogy a versenyhétvégén nem tudok, szóval ez az életem része marad" – jelentette ki a Mercedes versenyzője, aki a Instagram-oldalának „újraindulása" óta már 18-szor posztolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik