Sporthorgászat: Gurisatti világbajnok lett Magyarkanizsán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.11. 19:32
Ünnepélyes eredményhirdetéssel szombat este a magyarkanizsai sportcsarnokban véget ért a mozgássérült sporthorgászok 19. és a veterán sporthorgászok 10. világbajnoksága.

A mozgássérültek versenyében tíz ország versenyzői vettek részt. A csapatvilágbajnoki címet végül Olaszország szerezte meg a horvát és a belga válogatott előtt. Egyéniben a magyar válogatott tagja, a dunaújvárosi Gurisatti Gyula diadalmaskodott, akinek ez már a második világbajnoki titulusa.

A veteránok mezőnyében, amelyben 16 ország indult, a franciák domináltak. Megnyerték a csapatversenyt és övék lett az arany- és az ezüstérem egyéniben is. Csapatversenyben Magyarország a második, Hollandia pedig a harmadik helyen végzett.mozgássérültek versenyében tíz ország versenyzői vettek részt. A csapatvilágbajnoki címet végül Olaszország szerezte meg a horvát és a belga válogatott előtt. Egyéniben a magyar válogatott tagja, a dunaújvárosi Gurisatti Gyula diadalmaskodott, akinek ez már a második világbajnoki titulusa.

A veteránok mezőnyében, amelyben 16 ország indult, a franciák domináltak. Megnyerték a csapatversenyt és övék lett az arany- és az ezüstérem egyéniben is. Csapatversenyben Magyarország a második, Hollandia pedig a harmadik helyen végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik