PL: „Ez őrület”; „A tulajdonos kinyírna” – Pochettino kiakadt

Vágólapra másolva!
2023.10.23. 10:51
null
Pochettinónak fáradtan kellett játszatnia Enzo Fernándezt és Moises Caicedót (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az Arsenal kétgólos hátrányból mentett pontot a Chelsea vendégeként az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 9. fordulójának londoni rangadóján. A mérkőzés után a Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino kiakadt, hogy dél-amerikai játékosainak a világbajnoki selejtezőkről visszatérve fáradtan kellett pályára lépniük.

A válogatott szünet után nem sok idejük maradt pihenésre a dél-amerikai világbajnoki selejtezőkről európai klubjaikhoz visszatérő labdarúgóknak, akikre hétvégén már bajnoki mérkőzések vártak. Bár számos csapat számos játékosa érintett volt a vb-selejtezőkön, a Chelsea-t irányító Mauricio Pochettinót különösen érzékenyen érintette, hogy két meghatározó középpályása, az argentin Enzo Fernández és az ecuadori Moises Caicedo is fáradtan lépett pályára az Arsenal elleni rangadón, melyen a hazaiak kétgólos előnyük ellenére is csak egy pontot tudtak a Stamford Brigde-en tartani.

„Caicedo és Fernández a Dél-Amerikában játszott két mérkőzés után érkezett és nem voltak frissek, de ők nagyon fontos játékosaink. Most van egy hetünk dolgozni és biztos vagyok benne, hogy jobbak lesznek. Őrület, hogy a játékosok szerdán térnek vissza Dél-Amerikából és szombaton már játszanak. Ha azt mondom: »Rendben van, pihentetem őket«, »kinyírtok«, mert nem játszanak és a tulajdonos szintén ezt tenné. Nagyon nehéz a helyzet, ha így érkeznek meg. Remélem, most tudnak pihenni és egy héten belül már a legjobbjukat nyújtják” – mondta Mauricio Pochettino a Daily Mail szerint.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik