PL: Walker két évet hosszabbít a Manchester Cityvel

Vágólapra másolva!
2023.09.14. 19:57
null
2026-ig hosszabbított Walker (Fotó: Twitter/Manchester City)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2026-ig meghosszabbítja Kyle Walker szerződését.

Az angol válogatott védő 2017-ben került a Tottenhamtől a Manchester Cityhez és kulcsszereplővé vált a csapat sikereiben, köztük a tavalyi triplázásban.

A klubnál eltöltött évei alatt ötször nyerte meg a Premier League-et, kétszer a FA-kupát, egyszer a Bajnokok Ligáját és egyszer az UEFA Szuperkupát.

A 33 éves jobbhátvéd eddigi szerződése az idény végéig szólt, most még két évet hosszabbít vele a Man. City, így 2026-ig a klub játékosa lehet, annak ellenére, hogy a nyáron több sajtóinformáció utalt arra, hogy aBayern Münchennélfolytatja jövőre a pályafutását.

„Minden egyes pillanatra emlékszem az elmúlt hat évből. Fantasztikus edzőm van, nagyszerű csapattársaim és egyértelműen a mi szurkolóink a legjobbak. Minden szinten érzem, hogy támogatnak. Alig várom, hogy mit hoz a következő néhány év” – idézte Walkert a City hivatalos oldala.

A WALL STREET FARKASA CÍMŰ FILM HÍRES JELENETÉT ÚJRAALKOTVA JELENTETTE BE A CITY, HOGY WALKER MARAD A KLUBNÁL

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik