PL: megvan, kik közül választják ki a 2022–2023-as idény legjobbját

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.08.17. 12:40
null
Az előző idény végén a Premier League Erling Haalandot választotta az évad legjobbjának. Vajon most is diadalmaskodik? (Fotó: Getty Images)
Az angol Profi Futballisták Szövetsége (PFA) bejelentette, melyik hat labdarúgó közül kerül ki az 2022–2023-as évad legjobb játékosa.

A 2022–2023-as idényben bajnoki címet nyerő Manchester City három játékossal (Erling Haaland, Kevin De Bruyne, John Stones) képviselteti magát a jelöltek között, továbbá két Arsenal- (Bukayo Saka és Martin Ödegaard), illetve egy (egykori) Tottenham-játékos (Harry Kane) került be a legjobb hat közé.

A díjat a Profi Futballisták Szövetsége, az angol profi ligák (az angol futballpiramis első négy szintje) jelenlegi és korábbi játékosait tömörítő érdekvédelmi szervezet ítéli oda minden évben.

Az elmúlt idény legjobb fiatal játékosának járó díjra Moises Caicedót (Chelsea), Evan Fergusont (Brighton), Jacob Ramseyt (Aston Villa), Erling Haalandot (Manchester City), Gabriel Martinellit és Bukayo Sakát (mindkettő Arsenal) jelölte a PFA.

SZAVAZÁS

Ki legyen a 2022–23-as idény legjobb játékosa a PL-ben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik