Az FA már felvette a kapcsolatot José Mourinho ügynökével

Vágólapra másolva!
2007.12.07. 10:16
José Mourinho ügynökével, Jorge Mendesszel már felvette a kapcsolatot az Angol Labdarúgó-szövetség. Az FA-nek egy öt-hat névből álló listája van a kapitányjelöltekről, és még karácsony előtt szeretnék megtalálni Steve McClaren utódját.

José Mourinho munka nélkül van, mióta távozott a Chelsea együttesétől, és bár több helyen felmerült a neve, még nem kötelezte el magát sehova.

Egyre nagyobb viszont az esélye annak, hogy a portugál szakvezető visszatér Angliába, hiszen az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) már felvette a kapcsolatot ügynökével, Jorge Mendesszel. Egyes hírek szerint Mourinho már Angliában van, hogy tárgyaljon a vezetőkkel, de a szövetségben ezt cáfolták.

Az FA-nek egy öt-hat főből álló listája van a kapitányjelöltekről, és köztük van Mourinho is. A szövetség még karácsony előtt szeretné megtalálni az Eb-selejtezők kudarca miatt menesztett Steve McClaren utódját.

Angol sajtóinformációk szerint a már korábban említett listán szerepel Martin O’Neill, Fabio Capello, Marcello Lippi és Jürgen Klinsmann is Mourinho mellett.

Anglia válogatottja a következő válogatott mérkőzését február hatodikán játssza, az ellenfél az Eb egyik házigazdája, Svájc lesz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik