Még az FTC-vel is összeboronálták, de Szaúd-Arábiába tart Mourinho – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2024.01.19. 12:20
AS Roma Training Session & Press Conferenza
José Mourinho nem sokáig marad állás nélkül? (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, José Mourinhót a Milan elleni vereséget követően menesztette vezetőedzői pozíciójából az AS Roma. A portugál szakembert azóta egy portálon még az FTC-vel is összeboronálták egyéb klubok mellett, ám úgy tűnik, Szaúd-Arábiába tart.

 

A Milan elleni 3–1-es vereséggel végleg elfogyott a római tulajdonosi kör türelme, így a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes sztáredző csapat nélkül maradt. Az egykoron modern felfogású, elképesztően sikeres, mára azonban (főleg taktikailag) jelentősen megkopott portugál szakembert sok csapattal összeboronálták az elmúlt napokban (pl. Newcastle, Chelsea), még a Ferencvárossal is – legalábbis egy transzferhírekkel foglalkozó X-oldal pár napja lehozta ezt a hihetetlennek tűnő hírt, miszerint az FTC szívesen látná soraiban José Mourinhót. 

Az olasz sajtó mára azonban csaknem egyhangúan állítja: a portugál szakember Szaúd-Arábiába, az al-Shababhoz tart. A vélhetően nem kevés fizetést ajánló élvonalbeli klub jelenleg a 11. helyen áll a szaúdi bajnokságban, de ami ennél is érdekesebb, hogy jövő szerdán az AS Romával játszik felkészülési meccset, így akár az is előfordulhat, hogy Mourinho nagyon gyorsan farkasszemet néz régi csapatával... 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik