Férfi vízi BL: továbbra is hibátlan a csoportkörben az FTC

Vágólapra másolva!
2023.10.31. 20:18
null
Ismét simán nyert az FTC (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/vizilabda/ferfi-vizilabda/hirek/megvan-a-bl-tovbbjutas" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros könnyedén, 17–10-re verte meg a montenegrói Jadran Herceg Novit a férfi vízilabda Bajnokok Ligájának csoportkörének 4. fordulójában.

A nagyon sima, 1–4-es első negyedet követően összeszedte magát a montenegrói gárda és négyszer is betalált a második játékrészben. Természetesen ez sem volt elég, hogy igazán megközelítsék a Ferencvárost, amely a zárónegyed előtt már öt góllal vezetett. Az utolsó játékrész sem tartogatott sok fordulatot, az FTC immár hétre növelte az előnyt ,megszerezve ezzel a negyedik győzelmét a mostani BL-idényben.

VÍZILABDA
FÉRFI BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ
C-CSOPORT
Jadran Herceg Novi (montenegrói)–FTC-Telekom Waterpolo 10–17 (1–4, 4–5, 2–4, 3–4)
Trebinje, 500 néző. V: Sztavridisz (görög), Bourges (francia)
HERCEG NOVI: Djurovics – D. RADOVICS 2, Holod 1, V. Radovics 1, Caraj 1, Nagajev 1, Gardasevics. Csere: I. Radovics (kapus), Vucsurovics 1, Vujovics, L. Vukicsevics 1, SZLADOVICS 2, Sz. Gojkovics. Edző: Petar Radanovics
FTC: Vogel Soma – Merkulov 1, FEKETE G. 2, VARGA DÉNES 2, Jansik Sz., Di Somma, Mandics 2. Csere: Pohl, Argiropulosz 1, VIGVÁRI VENDEL 5, NAGY ÁDÁM 2, DAMONTE 2. Edző: Nyéki Balázs
Emberelőny-kihasználás: 11/2, ill. 9/5. Gól – ötméteresből: 3/3, ill. –. Kipontozódott: Di Somma (20. p.)
MESTERMÉRLEG
Petar Radanovics:
– A Ferencváros nagyon jó formában játszott, minden hibánkat kihasználta. Támadásban sem úgy helyezkedtünk, ahogyan kellett volna, a lefordulásainkat sem tudtuk kihasználni. Remélem, tanultunk valamit ebből a mérkőzésből.
Nyéki Balázs: – Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel, kifejezetten jól játszottunk, meg tudtuk akadályozni az ellenfél veszélyes lefordulásait, ez volt a győzelem kulcsa. Emberelőnyben és emberhátrányban is jól teljesítettünk, ami mindig fontos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik