Férfi vízi: Baksa László maradhat a Spandaunál

Vágólapra másolva!
2014.04.09. 09:30
Gyöngyösi András vezetőedző mellett még egy magyar, a kapus Baksa László tartozik a Spandau férfi vízilabdacsapatának kötelékéhez. A távozó edzőével ellentétben az ő sorsa még kérdéses.

„Az elmúlt héten másodszor is beszéltem Hagen Stamm elnökkel, aki szeretné, hogy maradjak, kétéves szerződést kínált – tudtuk meg Baksa Lászlótól. – Azt válaszoltam, szívesen maradok, de egy-két részletet még meg kell beszélnünk. Nem feltétlenül az anyagiakról van szó, hanem szeretném tudni, milyen csapatunk lesz. Politze és Schrödter befejezi a vízilabdát, nagy kérdés, ki lesz az edző, és az ember szereti tudni, kivel dolgozhat együtt.” Baksa Lászlótól. – Azt válaszoltam, szívesen maradok, de egy-két részletet még meg kell beszélnünk. Nem feltétlenül az anyagiakról van szó, hanem szeretném tudni, milyen csapatunk lesz. Politze és Schrödter befejezi a vízilabdát, nagy kérdés, ki lesz az edző, és az ember szereti tudni, kivel dolgozhat együtt.”

Valószínűleg ismét külföldi tréner irányítja majd a Spandaut, sőt Baksánál arról is érdeklődött az elnök, tud-e ajánlani védőt, illetve kapásszélsőt. Az igazolás elvileg légiós is lehet, hiszen most úgy áll a helyzet, hogy a jelenlegi légiósok német állampolgárságot kapnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik