Vízilabda: Lesz egy százmilliós kiesésünk - Kemény

Vágólapra másolva!
2012.12.16. 16:42
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke elmondta, hogy információi szerint a költségvetésében lesz egy százmilliós hiány a szponzori pénzek kiesése miatt, amit a jövőben pótolni kell.

„Sokat forgolódtam, amikor elnök úrnak szólítottak. Azt hittem, ott van mögöttem Buci” – viccelődött Kemény Dénes a Magyar Televízió kamerája előtt, amikor arról kérdezték, hogy megszokta-e már az elnöki titulust. Kemény Dénes a Magyar Televízió kamerája előtt, amikor arról kérdezték, hogy megszokta-e már az elnöki titulust.

Mint ismert, Kemény a mai napon váltotta az eddigi elnököt, Martin Györgyöt, alias Bucit. Az új vezető szerint összefogásra és sok munkára van szükség a jövőben.

„Össze kell fognunk, mert zaklatott két hónap van mögöttünk. Dolgoznunk kell, munka van bőven. Informális beszélgetésekből úgy hallottam, hogy a szponzori körből lesz egy százmillió forintos kiesésünk, ezt kell pótolnunk. Ki kell a szponzorokat szolgálni vagy esetleg újakat keresni” – tette hozzá Kemény, akinek hivatalba lépése óta már két fontos döntés is született.

„Merész Bandi szerződését egyhangúlag meghosszabbította a szövetség. Míg a férfikapitányi posztra pályázatot írtunk ki, amelynek feltételeit holnap hozzuk nyilvánosságra.”

Kemény Dénes még arról is beszélt, hogy miért vállalta el a feladatot.

„Sok első osztályú klub keresett meg, hogy bíznának bennem, mint elnök. Leültünk Martin Györggyel, akivel megbeszéltük, hogy egymás ellen nem indulunk. Buci ezután közölte, hogy ő már nem akar elnök lenni, de szívesen segítené a munkámat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik