Kemény Dénes aláírta a londoni olimpiáig érvényes szerződését

Vágólapra másolva!
2009.01.19. 16:11
Az egy héttel ezelőtti alkalomhoz hasonlóan hétfőn ezúttal is edzést tartott a magyar férfiválogatott; a gyakorlásoknak az a céljuk, hogy segítsenek Kemény Dénes kapitánynak a következő időszak válogatottjának kialakításában. A tréning után rendezett sajtótájékoztatón pedig a kapitány aláírta a londoni olimpiáig szóló szerződését.
Kemény Dénes előbb edzést vezényelt, majd aláírta új szerződését
Fotó: Meggyesi Bálint
Kemény Dénes előbb edzést vezényelt, majd aláírta új szerződését
Kemény Dénes előbb edzést vezényelt, majd aláírta új szerződését
Fotó: Meggyesi Bálint
Kemény Dénes előbb edzést vezényelt, majd aláírta új szerződését

Mire a magyar válogatott tagjai kikászálódtak a konditeremből, a román válogatott már melegített a margitszigeti Széchy uszodában. A vendégegyüttes szakvezetőjét mindenki széles mosollyal üdvözölte, mivel immár a Honvéd korábbi sikeredzője, Kovács István felel a szakmai munkáért.

A mieinknél ezúttal is hiányoztak a légiósok, illetve Kis Gábor. A center ugyan tagja volt a múlt héten kihirdetett keretnek, de belázasodott, ezért nem vehetett részt a gyakorláson. Ezért a két fiatal, Kovács Gábor és Pásztor Mátyás nem délelőtt-délután váltásban edzett, hanem mindketten ott voltak a délelőtti tréningen.

A kétkapuzáson több szép dolgot is láthattunk a magyar válogatott tagjaitól, akik alaposan elpáholták a román gárdát. Kemény Dénes utóbb arról beszélt, hogy továbbra is a tesztelésen van a hangsúly. Vannak különbségek a játékosok által mutatott teljesítményben, de ahogyan a kapitány megjegyezte, ez nem is baj, mivel mégsem lehetnek állandóan harmincan az edzésen. A válogatott a jövő héten Németországba utazik, ahol január 27-én hivatalos mérkőzést is játszik a házigazdákkal.

Az edzés után a kapitány és Hosnyánszky Norbert sajtótájékoztatóra volt hivatalos. Az eseményen két igen fontos szerződést is aláírtak a megjelentek.

Előbb Martin György, a pólószövetség elnöke és Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt első embere szignózta azt a megállapodást, amelynek értelmében a következő négy évben a telekommunikációs cég a szövetség főszponzora és a férfi, illetve a női bajnokság névadója.

A következő szerződést Martin György és Kemény Dénes látta el kézjegyével – ez arról szól, hogy a 2012-es londoni olimpiáig a háromszoros olimpiai bajnok tréner irányítja a válogatottat. A tájékoztató végén Hosnyánszky Norbert közreműködésével bemutatták a válogatott új köpenyét, sapkáját és fürdőnadrágját.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik