Gond nélkül a négy közé

Benke ZoltánBenke Zoltán
Vágólapra másolva!
2003.03.22. 22:05
Címkék
A középdöntő második napján az oroszok elgázolták a franciákat, ezzel ők biztosították helyüket a döntőben. Ugyanez volt a célja a hazai együttesnek is, ehhez pedig le kellett győznie a spanyol bajnokot.
Jól is kezdett a dunaújvárosi gárda, a két gólgyáros Valkay és Primász révén két találattal elhúzott a Duanújvárosi Főiskola. Csakhogy a spanyolok előző nap már bizonyították az oroszokkal szemben, hogy nem könnyű őket legyűrni – két emberelőnyös helyzetből ezúttal is egyenlítettek. A második negyed viszont egyértelműen a hazaiaké volt. Sós remekül őrizte a dunaújvárosi kaput, a létszámhátrányos helyzeteket sorra hatástalanította a Mihók-gárda, ugyanakkor a támadásokat rendre pontosan fejezte be. Ezzel el is dőlt a mérkőzés, a folytatásban is tetszetősen és eredményesen játszott az újvárosi csapat, esélyt sem adott ellenfelének, s győzelmével bejutott a BEK-fináléba. Mestermérleg
Mihók Attila:
Mihók Attila:
– Ezt a fegyelmezettséget hiányoltam tegnap. Az év legfontosabb mérkőzésén jó játékkal győztünk, és továbbjutottunk.
Rupert Navarro: – A magyarok nagyon erősek voltak, jobban játszottak ellenünk, mint az oroszok. Pozíciójátékban, lövéspontosságban messze felülmúltak bennünket.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik