Vízilabda: Centerposzton csak javulhatunk – Kemény Dénes

Vágólapra másolva!
2016.01.06. 20:24
Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke az M4 Sport Európa-bajnoki felvezető műsorában a férfiválogatott Volvo-kupán nyújtott teljesítményéről beszélt.

„A pólónak két poszt a kulcsa. Ha ez a két poszt rendben van, akkor az összes többi is rendben lesz – mondta Kemény Dénes az M4 Sportnak. – Ezek közül az egyik a kapus, a másik pedig a center. Azt gondolom, amit láttunk a Volvo-kupa három mérkőzésén kapusposzton, ahhoz képest van lehetőség javulásra, centerposzton pedig csak arra van lehetőség. Utóbbinak az volt az oka, hogy az egyik játékos sérülésből jött, míg a másik betegségből. Ha ez a két poszt javul, akkor hirtelen minden játékosnak sokkal könnyebb dolga lesz.”Kemény Dénes az M4 Sportnak. – Ezek közül az egyik a kapus, a másik pedig a center. Azt gondolom, amit láttunk a Volvo-kupa három mérkőzésén kapusposzton, ahhoz képest van lehetőség javulásra, centerposzton pedig csak arra van lehetőség. Utóbbinak az volt az oka, hogy az egyik játékos sérülésből jött, míg a másik betegségből. Ha ez a két poszt javul, akkor hirtelen minden játékosnak sokkal könnyebb dolga lesz.”

„A Hárai Balázs, Kis Gábor páros nemcsak, hogy nem tudott mindig jó teljesítményt nyújtani, hanem nem is mindig voltak a vízben. Így azt gondolom, teljesen meg fog változni a játék, ha ez még a héten rendbe jön és hétfőn ezen a két poszton jobbak leszünk” – árulta el a korábbi szövetségi kapitány.
A válasz után Kemény Dénes rögtön hozzátette, hogy ezúttal kicsit kibillent elnöki szerepéből és szakmai véleményt fogalmazott meg a válogatottal kapcsolatban, amit nem szokott.

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája: a budapesti final sixre a jegyek még kaphatók a jegyed.hu oldalon!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik