Asztalitenisz: négy arany a szerbiai korosztályos nemzetközi versenyen

UP-info  utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2024.09.29. 19:05
null
Fazekas Lizett az U15-ösök és az U13-asok versenyét is megnyerte a szerbiai Nisben rendezett nemzetközi utánpótlás asztalitenisz-bajnokságon. Ugyanakkor a magyar játékosok közül nem csak neki sikerült győznie: Gergely Márk egyesben és Fegyver Zsófiával az oldalán vegyes párosban is diadalmaskodott az U15-ösök között.

Remekeltek a magyar asztaliteniszezők a szerbiai korosztályos nemzetközi versenyen. Az U15-ösök viadalán taroltak a mieink: a fiúk között Gergely Márk (Szombathely), a lányok mezőnyében Fazekas Lizett (Dunakeszi) szerezte meg az aranyérmet.

A még csak 11 éves Fazekas ráadásul duplázott,

ugyanis nem csak a nála négy évvel idősebbek versenyében nyert, hanem az U13-as korosztályban is a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

A mieink negyedik elsőségét a Gergely Márk, Fegyver Zsófia (KSI) kettős zsebelte be a serdülők vegyes páros versenyszámában. 

Szabó Lénárd (U15), Szögi Szonja (U15), Zsigmond Simon (U13) egyaránt az elődöntőig jutott, így a harmadik helyen végzett saját korcsoportjában.

A részletes eredmények ITT megtekinthetők.

(Kiemelt képen: Fazekas Lizett a dobogó tetején Nisben, mellette pedig az ezüstérmes Fegyver Zsófia Fotó: Fazekas Péter)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik