Foci: kikapott a szerbek elleni U19-es Eb-selejtezőn a leányválogatott

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.10.08. 18:55
Címkék
A hazai rendezésű Eb-selejtező minitorna második meccsén a magyar U19-es leányválogatott 4–2-re kikapott Szerbiától, ám tavasszal így is biztosan az A ligában folytatja a sorozatot.

A walesiek magabiztos, 3–0-s legyőzése után a szerb válogatottal találkozott a hazai rendezésű Eb-selejtező tornán a magyar U19-es leányválogatott.

A vereség ellenére nem játszottak alárendelt szerepet a magyar lányok Forrás: MLSZ
A vereség ellenére nem játszottak alárendelt szerepet a magyar lányok Forrás: MLSZ

A vereség ellenére nem játszottak alárendelt szerepet a magyar lányok  •  Forrás: MLSZ

Az MLSZ beszámolója szerint jól kezdődötta magyar számára a találkozó, már a 3. percben megszerezték a vezetést, és félórán keresztül nemcsak tartották az eredményt, hanem a helyzetek alapján akár növelhették volna is. Újabb gólt azonban nem tudtak szerezni a szünetig, a félidő hajrájában pedig egyenlítettek a vendégek.

A második félidő kiegyenlített játékot hozott, de a szerbek jól használták ki a hazai hibákat követő lehetőségeiket, 3–1-re elhúztak. Kiss-Lantos Hanna találatával 2–3-ra módosult az állás, és ekkor benne volt az egyenlítés is a meccsben, ám avendégek jobban bírták a hajrát, és ők szerezték meg a meccs utolsó gólját, így 4–2-re megnyerték a találkozót.

A Turtóczki Sándor vezette alakulatkedden délután az olaszok ellen zárja a tornát Telkiben,a folytatásban pedig biztosan az A ligában szerepelhet.

A mérkőzés jegyzőkönyve ITT érhető el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik