Atlétika: Viszkeleti Villő úgy érzi, megnyerhette volna az U18-as Eb-t

UP-info utanpotlassport.huUP-info utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.07.06. 14:12
Címkék
A 17 éves kalapácsvető, Viszkeleti Villő úgy érzi, hogy megnyerhette volna az U18-as Eb-t Jeruzsálemben, ám az ezüstéremmel is boldog.

Mint arról beszámoltunk, a 17 éves Viszkeleti Villő a magyar csapat első dobogós helyezését szerezte a jeruzsálemi U18-as atlétikai Európa-bajnokságon.beszámoltunk, a 17 éves Viszkeleti Villő a magyar csapat első dobogós helyezését szerezte a jeruzsálemi U18-as atlétikai Európa-bajnokságon.

Viszkeleti Villő az ezüstéremmel Forrás: atletika.hu
Viszkeleti Villő az ezüstéremmel Forrás: atletika.hu

Viszkeleti Villő az ezüstéremmel  •  Forrás: atletika.hu

A Dobó SE fiatal kalapácsvetője ezüstérmes lett,de némi hiányérzete azért maradt a keddi verseny után. Erről a hazai szövetség honlapjának beszélt.

„Nyerhető verseny lett volna, de sajnos ennyi volt bennem.Jelen körülmények között kihoztam magamból a maximumot, nem versenyeztem annyira rosszul. A végül aranyérmes ciprusi lány, Valentina Savva úgy jött ide, hogy ő vezeti a világranglistát, én voltam mögötte a második, a harmadik helyen pedig szintén egy ciprusi, Emilia Kolokotroniállt az Eb előtt. Ő most nem dobott nagyon jót, 65 méterrel zárt, így mi ketten elmentünk a többiektől. A 69,11 méteres dobásom technikailag jónak éreztem, jól meg tudtam hajtani a kalapácsot. Bentről a körből annyira nem láttam, hogyhová repül a szer. Csak annyit láttam, hogy a 70 méteres szektor vonala egy kicsit megemelkedik, de sajnos alatta maradt. Most még van bennem némi hiányérzet, de biztos vagyok benne, hogy visszagondolva egy nagyon jó versenyként gondolok majd vissza erre korosztályos Eb-re, az ezüstérem miatt egészen biztosan boldog leszek és elégedett.”

További korosztályos hírekATLÉTIKÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik