Medencés és nyíltvízi úszó világkupa-sorozatot is láthatunk M4 Sporton

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.24. 13:50
Betlehem Dávidért és Rasovszky Kristófért is szoríthatnak majd az M4 Sport nézői (Fotó: Árvai Károly)
Még tovább bővül az úszó közvetítések palettája az M4 Sporton, hiszen idén a medencés világkupa-sorozat utolsó két állomását, valamint a nyíltvízi úszó világkupa-sorozat befejező, szaúdi állomását is élőben láthatják az M4 Sporton és az m4sport.hu-n is.

A jelenleg magyar úszók nélkül zajló világkupán a legjobb nemzetközi úszók ugranak vízbe, többek között Párizs sztárja, a francia Léon Marchand, vagy az ötszörös olimpiai bajnok ausztrál Kaylee McKeown. A háromállomásos sorozatból kettő van hátra – a koreai Incheonban október 24. és 26. között, illetve Szingapúrban október 31. és november 2. között rendezik a futamokat. Érdemes figyelemmel követni a versenyeket, hiszen a budapesti rövidpályás világbajnokságon – amelyet december 10. és 15. között rendeznek a Duna Arénában – a világkupa mezőnyének nagy része elindul.

A nyíltvízi világkupa-sorozat utolsó, Szaúd-arábiai állomásáról (november 22-23.) is élő közvetítést láthatunk az M4 Sporton és az m4sport.hu-n, így a képernyők előtt izgulhatnak Párizs magyar olimpiai bajnokáért, Rasovszky Kristófért, az olimpiai bronzérmes Betlehem Dávidért, valamint a világkupa-sorozat jelenlegi összetett állásában a harmadik helyen álló Fábián Bettináért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik