Wimbledon: Babosék két szettben megnyerték első páros meccsüket

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.07.04. 19:24
Babos nyerő páros tagjaként tért vissza Wimbledonba (Fotó: NEmzeti Sport)
A Wimbledonban zajló füves pályás Grand Slam-torna női párosának első fordulójában Babos Tímea az ukrán Nagyija Kicsenokkal az oldalán két 6:4-re megnyert játszmában múlta felül a szabadkártyával indult brit Naiktha Bains, Amelia Rajecki duót és jutott a legjobb 32 közé.

 

WIMBLEDON (50 millió font, füves pálya)
NŐI PÁROS, 1. FORDULÓ (a 32 közé jutásért)
Babos T., Kicsenok (magyar, ukrán)–Bains, Rajecki (brit) 6:4, 6:4

Wimbledonban kétszer jutott döntőbe a női párosok mezőnyében Babos Tímea, ám 2014-ben és 2016-ban is kikapott, s az elmúlt két év kihagyása után most az ukrán Nagyija Kicsenok oldalán állt rajthoz a füves pályás Grand Slam-tornán. S a kezdés jól is sikerült a szabadkártyával induló két brit, Naiktha Bains és Amelia Rajecki ellen, hiszen Babosék 1:26 óra alatt győztek. 

Babosék az első és a második játszmában a szett közepén, előbb a hetedik, majd az ötödik játékban brékeltek, miközben ellenfelüknek erre mindössze egy lehetőségük volt az első játszma végén, ám az egyetlen bréklabdájukkal nem tudtak élni. 

Babos és Kicsenok a 2. fordulóban a női párosok között harmadik kiemeltként szereplő amerikai Nicole Melichar-Martinez és az ausztrál Ellen Perez kettőse ellen lép pályára, valószínűleg szombaton.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik