Indian Wells: ismét Alcaraz és Medvegyev vívja a döntőt

MTI/ P. K.MTI/ P. K.
Vágólapra másolva!
2024.03.17. 09:03
AFPCarlos Alcaraz ismét döntős Indian Wellsben (Fotó: AFP)
Akárcsak tavaly, idén is Carlos Alcaraz és Danyiil Medvegyev vívja a döntőt az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna férfi versenyében.


 

A Kaliforniában címvédő, kétszeres Grand Slam-bajnok, a nyolcaddöntőben Marozsán Fábiánt búcsúztató spanyol Carlos Alcaraz fordulatos és magas színvonalú mérkőzésen verte meg szombaton az Australian Open-győztes Jannik Sinnert, aki 16 győzelem után először kapott ki idén. A meccset háromórás esőszünet szakította meg, majd az olasz játékos az utolsó szettben 1:1-nél, egy elképesztő labdamenet végén elvetődött a labdáért, és megütötte a csuklóját, utána pedig már csak egy gémet tudott nyerni.

A másik ágon az orosz Medvegyev a hazai közönség előtt szereplő Tommy Pault búcsúztatta, aki a második szett rövidítésében csak négy labdára volt a továbbjutástól. Ekkor azonban megbicsaklott a bokája, ápolni kellett, és onnantól már nem volt teljes értékű.

Az már korábban eldőlt, hogy a női finálét a világelső lengyel Iga Swiatek és a kilencedik helyen kiemelt görög Maria Szakkari vívja.

ATP 1000-ES TORNA, INDIAN WELLS (kemény pálya, 9.5 millió dollár)
FÉRFI EGYES 
Alcaraz (spanyol, 2.)–Sinner (olasz, 3.) 1:6, 6:3, 6:2
Medvegyev (orosz, 4.)–Paul (amerikai) 1:6, 7:6, 6:2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik