Tenisz: Kyrgios OnlyFans-oldalt indít, az intimebb oldalát is megmutatná

Vágólapra másolva!
2023.12.12. 13:27
null
Nick Kyrgios csatlakozik az OnlyFanshez (Fotó: Getty Images)
A jelenleg sérülésekkel küszködő ausztrál teniszsztár, Nick Kyrgios a tennis.com-on bejelentette, OnlyFans-oldalt indít, hogy még több sporttartalmat oszthasson meg a rajongóival.

A 28 éves teniszező 2022-ben még Novak Djokovics ellen játszhatott döntőt Wimbledonban, azonban szinte a teljes 2023-as évet ki kellett hagynia sérülések miatt.

AZ OnlyFans egy olyan közösségi oldal, ahol a tartalomgyártók exkluzív képeket és videókat oszthatnak meg a rajongóikkal. A felület ugyan eredetileg a közösségépítésre alapozott, mára azonban már inkább a különféle felnőtt-tartalmakról híresült el. Kyrgios viszont azok kevesek közé szeretne tartozni, akik máshogy használják ki az OF által nyújtotta lehetőségeket.

Az ausztrál ugyanis teljesen ingyenessé teszi a saját oldalát, ahol állítása szerint egy egészen új módon szeretne kommunikálni a rajongóival.

„Forradalmasítják a közösségi médiát és ennek szerettem volna a részese lenni – magyarázta döntését Kyrgios. – A sportolóknak most már nem csak a pályán, de az interneten is folyamatosan jelen kell lenniük. Szeretnék új tartalmakat gyártani és megosztani, mert szerintem ez a jövő.”

A teniszező már azt is különleges platformon árulta el, csuklója miatt nem vesz részt az Australian Openen. Most Kyrgios azonban azt is megosztotta, pontosan mire számíthatnak majd még az oldalára ellátogatók.

„Persze rengeteg tenisszel kapcsolatos videó lesz edzésekről, tippekről és trükkökről, de ezen felül a kulisszák mögé is betekintést engedek majd. Meg szeretném mutatni egy másik oldalamat is. Játékok, tetkók és az intimebb témák is előkerülhetnek, minden játszik.”

Az esettel kapcsolatban az OnlyFans vezérigazgatója, Keily Blair is megszólalt.

„Nick egy olyan ember, aki mindent fel tud forgatni. Nagyon örülök, hogy csatlakozik a platformunkhoz és új utakat talál rá, hogyan osszon meg tartalmakat és hogyan fejezze ki önmagát.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik